August 1, 2021

Valmentajaa kolme Southgate-lionia ei ritariteta. Vielä…

Carl Recine, Reuters

Pääsy EM-finaaleihin oli tietysti suuri menestys Englannin jalkapallo-otteluille. Ei, kun Three Lions -joukkue pelasi suurten turnausten finaalit ensimmäistä kertaa 55 vuoden aikana. Siksi ei ollut yllättävää ehdottaa, että seuraaja Gareth Southgate ylennettäisiin jaloasemaan hänen jalkapallon ansioistaan.

Valmentaja ei halunnut tehdä tällaisia ​​ehdotuksia, mutta sanottiin, että hän olisi erittäin kunnia, jos hän saisi tämän etuoikeuden.

Britannian pääministeri Boris Johnson ja hänen vaimonsa Carrie Wembleyn EM-kisoissa.

Mike Egerton, ČTK / AP

Populaistinen vaatimus Southgaten hyvityksestä ei kuitenkaan onnistunut. Vastustajat äänestivät muistuttamaan heitä siitä, että Alf Ramsey oli tullut maailmancupiksi 1960-luvulla ja hänet ritarittiin vasta vuosi voiton jälkeen, että Alex Ferguson oli saavuttanut Manchester Unitedin liigan tittelin, FA Cupin voiton ja Mestarien liigan puolesta vuonna 1999. hänet ylennettiin jaloasemaan.

Alex Ferguson ylennettiin aristokratiaksi saatuaan United Treble Manchesterin kanssa.

Profimedia.cz

Oli myös muita esimerkkejä hienoista hahmoista englantilaisessa urheilussa. Kuuluisa brittiläinen kilpa-autoilija Stirling Moss, joka voitti 194 kilpailua 497: stä, joista hän aloitti, päätti uransa vuonna 1962 ja vain 38 vuotta myöhemmin sai hänet ritarin arvon.

Tennispelaajan Andy Murrayn oli voitettava kahdesti Wimbledon, kahdesti olympiaturnaus sekä US Open ja Davis Cup ennen kuin hänet ylennettiin aristokraattiseen asemaan.

Prinssi Charles ritaristi Andy Murrayn vuonna 2016.

Viserrys

Siksi Gareth Southgate joutuu odottamaan, kunnes hän voittaa todella suuren turnauksen Englannin maajoukkueen kanssa. Esimerkiksi ensi vuonna Qatarin MM-kisoissa. Popististiehdotusten vastustajilla hänen välittömästä ylentämisestä aristokraattiseen asemaan on useita argumentteja, miksi näin ei vielä pitäisi olla.

Vaikka hän jatkoi puolivälieriin Venäjän MM-kisoissa, EM-finaaleihin, hän on edelleen puolivälissä. Minkä palkinnon hänen pitäisi saada, jos hän todella voitti jotain isoa joukkueen kanssa?

.saat lisätietoja