July 28, 2021

Arrigo Sacchille on omistettu näyttely nimeltä “Beyond the Dream”

Perustettu Fusignanoon Ravennan alueelle, näyttely, joka on omistettu Arrigo Sacchille ja hänen ‘visionääriselle’ jalkapallolle. Näyttely, joka kruunaa mestarin yhdeksi maailman jalkapallohistorian kolmesta tärkeimmästä valmentajasta

Ravennan alueelle Fusignanoon on perustettu näyttely, joka on omistettu Arrigo Sacchille ja hänen ‘visionääriselle’ jalkapallolle. Näyttely, jonka johdosta entinen maailmanmestari kruunaa ‘France Football’ yhdeksi maailman jalkapallohistorian kolmesta tärkeimmästä valmentajasta.

Sen nimi on ‘Beyond the Dream’, ja se avaa ovensa jalkapallofaneille 2. syyskuuta alkaen. San Roccon kansalaismuseoon perustettu näyttely avajaisissa läsnä olevan “ misterin ” suoralla yhteistyöllä kiertää julkaisemattomien muistojen, paitojen, kuvien ja esineiden maailman, joka on nyt siirtynyt urheiluhistoriaan. ; videot merkittävimmistä otteluista; valokuvia Romagnan pölyisten kenttien alkuista ja otoksia Sacchin johtamien joukkueiden suurista voitoista.

Eri osioihin rakennetussa näyttelyssä nähdään myös kaksi Mestarikuppiä (1988/1989 ja 1989/1990) ja kaksi Mannermaiden Cupia (1989 ja 1990), jotka Romagna-valmentaja voitti Milanon kanssa. Sacchin lisäksi tapahtuman avajaisissa on useita pelaajia, jotka ovat seuranneet häntä uransa vaiheissa, ja Adriano Galliani, Rossonerin historiallinen johtaja, jonka kanssa valmentaja kirjoitti mieleenpainuvia sivuja AC Milanin historiasta. Tapahtuma on ilmaisella sisäänpääsyllä avoinna yleisölle 7. marraskuuta joka lauantai ja sunnuntai klo 10–12 ja 15. – 18. 4. – 9. Syyskuuta, Fusignanon suojelusjuhlan päivinä, vierailut ovat mahdollisia 23. päivään asti .

Avajaisten aikana esitellään myös virallisesti Sergio Barduccin Minerva Editorelle kirjoittama kirja Beyond the dream, joka on omistettu Arrigo Sacchille.

selaa tätä sivustoa