July 31, 2021

Bocce, lento: Falconieri, Torello ja Bordin ovat Italian uusia vauvanmestareita

Viisi alle 18- ja alle 15-nimikettä Noventa di Piavelle: Pariskunnat saavat Patrick ja Samuele Artusio sekä Bortoli-Vercelli. Liittovaltion presidentti De Sanctis: “Lapset edustavat liikkeemme tulevaisuutta”. Ja nyt pois joukkueen finaalista

Neljän viimeisen naisten mestaruuden jälkeen Noventa di Piave koki jälleen intensiivisen viikonlopun päähenkilönä alle 18-vuotiaiden ja alle 15-vuotiaiden Italian mestaruuskilpailujen parissa. Myönnetty viisi kolmiväristä otsikkoa: kolme henkilöä ja kaksi paria.

Italian mestarit

Mattia Falconieri Ala-Pont-Saint-Martinin laakson (nuorten sinisen seuran urheilija) on alle 18-vuotiaiden uusi italialainen mestari. Aostan pelaaja voitti joukkuetoverinsa Matteo Golfetton finaalissa 10-2. Niccolò Torello GS La Boccia Savona voitti kolmivärikilpailun alle 15-vuotiaiden yksilöissä. Finaalissa 8-7 Diego Verganti voitettiin La Perosina -yrityksestä. Venetsialainen Martina Bordin della Bocciofila Pederobba on alle 18-vuotiaiden naisten Italian mestari. Viimeisessä koossa 13-5 Cristina Budai del Buttrio. Kolmiväritapahtumassa pareittain kaksi Astigiana Pro Valfenera -paria voittaa: Alle 18-vuotiaat Patrick Artusio-Samuele Artusio (lyöty finaalissa 13-5 Matteo Bardella ja Christian Iaboni Beinetteseestä) ja alle 15-vuotiaat Gianluca Bortoli-Luca Vercelli voitettuaan Borgonese-duon, jonka muodostavat Matteo Macario ja Stefano Versino, finaalissa 7-2.

Tärkeät numerot

Kilpailu tärkeillä numeroilla, mukana 96 urheilijaa: 51 alle 18-vuotiaita, 42 alle 15-vuotiaita ja kolme alle 12-vuotiaita. FIB: n läsnä ollessa viikonloppuna liittovaltion neuvoston jäsenet Maurizio Andreoli (nuorisotoiminnan johtaja) ja Orietta Calonego. “Noventa di Piave on avannut viikonloppuja, jotka on omistettu lennon erikoisalueen nuorille urheilijoille, joihin on kiinnitetty paljon huomiota, koska pojat edustavat liikkeen tulevaisuutta – liittovaltion presidentin Marco Giunio De Sanctisin kommentti. Venetossa myönnettyjen viiden italialaisen tittelin jälkeen joukkueiden finaalit ovat alkamassa. Alle 18-vuotiaat tapaavat Cussignacossa 24. ja 25. heinäkuuta viimeisen kahdeksan Scudetton saamiseksi; Toisaalta alle 15-vuotiaat ottavat kentän uudelleen 7. ja 8. elokuuta Centallossa, jotta he saisivat Italian joukkueen tittelin. ” “Onnitteluni uusille Italian mestareille – jatkoi De Sanctis – Viisi italialaista titteliä saivat urheilijat neljästä eri alueesta: Valle d’Aostasta, Piedmontista, Venetosta ja Liguriasta. Tämä on merkki siitä, että Pohjois-Italian lentoyritykset toimivat hyvin ja poikien välillä on tietty tasapaino, joissakin tapauksissa taso ylöspäin. “Tulevaisuuden toivo – en koskaan väsy toistamaan sitä – on, että kaikki kaikilla alueilla työskentelevät varmistaakseen kaikkien erikoisuuksien harjoittamisen”, FIB: n puheenjohtaja totesi.

Lopullinen ranking

Alle 18-vuotiaat miehet:

1. Mattia Falconieri (Ala-Pont-Saint-Martinin laakso); 2. Matteo Golfetto (Ala-laakso); Kolmas Nicolò Gallina (Bujese) ja Simone Mana (Beinettese).

1. Niccolò Torello (GS La Boccia Savona); 2. Diego Verganti (La Perosina); 3. Jacopo Zambon (Saranese) ja Cristian Muzzatti (Quadrifoglio).

Alle 18-vuotias nainen:

1. Martina Bordin (Bocciofila Pederobba); 2. Cristina Budai (Buttrio); 3. Claudia Tonon (Noventa di Piave) ja Giada Maria Pia Bertolusso (Borgonese).

1. Patrick Artusio – Samuele Artusio (Pro Valfenera); 2. Matteo Bardella – Cristian Iaboni (Beinettese); Kolmas Andrea Lorenzetto – Christian Iurilli (Saranese) ja Simone Mana-Steven Enrico Piramidi (Beinettese).

1. Gianluca Bortoli – Luca Vercelli (Pro Valfenera); 2. Matteo Macario-Stefano Versino (Borgonese); Kolmas Giada Maria Fraraccio-Davide Lessio (Noventa di Piave) sekä Nicolò Buniva ja Matteo Costa (Auxilium).

.

siirry tähän sivustoon