August 2, 2021

Bundesliga: Sturm tuntuu olevan valmis tasapainottamiseen

Steiermarkit, joiden viime kaudella oli vain luovuttava Red Bull Salzburgille ja Rapid Viennaille mestaruusryhmässä, yrittävät menestyä uudella kaudella Euroopan näyttämöllä luiskahtamatta kansallisella tasolla. “Emme halua matkustaa Euroopan läpi turistina. Haluamme olla hyvä rooli ”, Hierländer lainasi APA: ssa. Valmentaja Ilzer puolestaan ​​korosti amiraali Bundesliigan merkitystä: “Päivittäinen leipämme on liiga.” Sturm toivottaa mestarit Salzburgin aloittamaan perjantaina (20.30).

Hierländer oli viimeisillä mustavalkoisilla lyhyillä matkoilla Euroopan läpi. Kaupunkimatkoilla, esimerkiksi Haugesundiin (Norja), Amsterdamiin ja Larnakaan (Kypros), kohdistui jatkuvasti tappioita. Kymmenen vuoden jälkeen Grazin yleisö kokee nyt jälleen eurooppalaisen ryhmävaiheen. Jos “Blackies” epäonnistuu viimeisessä karsintakierroksessa ennen Eurooppa-liigaa pudotuspeleissä (19. elokuuta alkaen), he siirtyvät uuteen konferenssiliigaan.

GEPA / Harald Steiner


Valmentaja Ilzerin ja hänen pelaajiensa on hoidettava tasapeli liigan ja Euroopan Cupin välillä

“Meillä on kiinteä ryhmävaihe, mutta haluamme voittaa play-offin. Haluan todella mennä Europa-liigaan ”, Hierländer sanoi. “On tärkeää kerätä vihdoin pisteitä myös Itävallan liigalle. Meillä pitäisi olla tämä mielemme takana. ”Itse asiassa Grazer-kerroin, joka koostuu pääosin yhdistyksen osuudesta, on melko laajennettavissa arvoon 7.165. Salzburg (59), LASK (21), Rapid (17), WAC (11) ja Itävalta (10) keräsivät kumpikin enemmän pisteitä kuin Steiermarkit (4,5) viiden vuoden aikana.

Pääryhmän ensimmäinen tavoite

Se, että Sturm valmisti ensimmäisen kauden Ilzerin johdolla heti Rapidin takana kolmanneksi taulukossa ja puolustavan tiiviyden lisäksi myös vaikutelman pelistä, teki vaikutelman. Kilpailussa joukkue Jon Gorenc-Stankovicin, Kelvin Yeboahin ja Jakob Jantscherin ympärillä on edelleen paksulla lipulla, kuten perinteinen APA-tutkimus kahdentoista valmentajan toimesta ennen kautta osoitti. Kupissa Sturm ampui itsensä lämpimästi Salzburgia vastaan ​​alkaneen liigan 9-0 voitolla alueellisesta liigasta Stadl-Paura vastaan.

Grazissa ei toistaiseksi uskalla peitellä. “Ensinnäkin haluamme päästä mestarikurssille, sitten määritellään uudet tavoitteet”, Ilzer sanoi. “Meillä on ollut todella hyvä kausi, meidän on vahvistettava se. Meillä on nuori joukkue, saamme Euroopan cupin – se ei ole niin helppoa ”, kertoi Ilzer, joka omistautui vanhalle ja uudelle sisällölle neljän viikon valmistelun aikana.

GEPA / Manfred Binder


Sturm (mustana) läpäisi ensimmäisen happokokeen Cupissa Stadl-Pauraa vastaan

“Oli varmasti asia päivittää ja vahvistaa perusperiaatteitamme näiden neljän viikon valmistelun aikana. Ja sitten tietysti tehdä asioista joustavampia ja tehdä muutamia muunnelmia hieman vaikeampi laskea. ”Runsaiden muunnelmien lisäksi Sturm tarvitsee myös tuoreutta. Suurempi taakka mukana olevissa olosuhteissa, kuten matkastressi, uupumus, yksityiskohtaisen valmistautumisen puuttuminen seuraavalle vastustajalle ja tavallista vähemmän kohdennettu harjoittelu odottaa. Voimakkaat kuukaudet, joiden aikana Sturmin tulisi jatkaa Ilzerin julkaiseman “täyskaasupallon” harjoittamista.

Useita vahvistuksia

Joka tapauksessa Grazereiden joukkueen rakenne on kiinteä. Keskushyökkääjän David Nemethin kanssa vain yksi keskeinen pelaaja lähti klubista. Hyökkääjä ja keskuspuolustaja voisivat tällä välin palvella vielä Grazissa. Se, että suurin osa pelaajista on noudattanut kyseisiä periaatteita, helpottaa tasapainottamista. Hierländer: ”Teemme paljon marssilla. On monia pelaajia, jotka tietävät tämän filosofian. Tällä tavalla katsottuna askel, jonka jouduimme ottamaan viime vuonna, eliminoidaan. “

Uusien tulokkaiden Manprit Sarkarian, Alexander Prassin ja David Affengruberin odotetaan integroituvan nopeasti Graziin. “Positiivista on, että olemme erittäin homogeeninen joukkue, joten on helpompi integroitua uutena pelaajana”, Hierländer sanoi. Tarvitaan uusia pelaajia, samoin kuin niitä, jotka ovat toistaiseksi pelanneet hyvin vähän, omasta akatemiastaan. ”En ole kierron fani. Haluan pitää ne, jotka pelaavat junassa ”, Ilzer sanoi. “Mutta on välttämätöntä kiertää tänä vuonna, se on selvää.”

Voit katsoa täältä