August 1, 2021

Covid, Locatelli sanoo ei rokotuksille nuorille: “27 lasta kuoli”

Tarve rokottaa Covid-19: tä jopa nuorimmilla ikäryhmillä, Franco Locatelli on selvä: “0-18-vuotiaiden ikäryhmässä kuoli 27 lasta, sairaalahoitoja oli yli 300. Tämä on jo tärkeä syy rokotuksiin”. Näin CTS: n koordinaattori reagoi julkaisun In Onda su La7 yhteydessä eräiden poliitikkojen, kuten Lega Matteo Salvinin sihteerin, lausumiin, jotka vastustavat nuorimpien rokottamista.

Covid, ei rokotteita alle 18-vuotiaille: Locatellin vastaus

Ikäryhmälle 12-18 on rokote, joka on hyväksytty tiukkojen testien jälkeen. Ovatko rokotteet kokeellisia? Ehdottomasti ei. Mitään vaihetta ei ole ohitettu. Rokotteet ovat muuttaneet poikkeuksellisen monien sairauksien historiaa ”, selitti Superior Health Councilin puheenjohtaja.

“On välttämätöntä rokottaa lasten sosiaalistumisen edistämiseksi, heidän läsnäolonsa koulussa ja vähentää virusten kiertoa. Koulu on etusijalla. Pitäisikö hänen jättää läsnäolo? Ehdottomasti kyllä ​​”, hän lisäsi.

Hoidon pelko on: pelko on osa meitä jokaista ja sitä on kunnioitettava. Lääkärillä on velvollisuus kohdata pelot, ahdistukset ja epävarmuudet. Se voi tehdä tämän vain vuoropuhelun avulla. Toisella puolella, mitä tiedämme Covidin pitkäaikaisista vaikutuksista?“, Sanoi Rooman Bambin Gesù -sairaalan onkohematologian lastenosaston johtaja.

Professori Locatelli selvitti sitten, että “kaksi annosta tarjoaa yli 97 prosentin suojan taudin vakavilta muodoilta. Meillä on tietoa, että suojaus kestää 9 kuukautta, mutta se voi kestää myös pidempään. Emme tiedä, milloin ja milloin se on tarpeen, on ennenaikaista puhua siitä tässä mielessä. Keräämme vähitellen tietoja, jotka analysoidaan ja tulkitaan ”.

Covid, ei alle 18-vuotiaille rokotteille: Matteo Salvinin kanta

Liigan sihteeri Matteo Salvini ilmaisi itsensä aiheesta ja selvitti, milloin hänelle tehdään rokote Covid-19: ää vastaan.

”En ole vax, 75–76-vuotiaat vanhempani rokotetaan kahdesti, rauhallisesti ja turvallisesti. Kieltäydyn kuitenkin nähdä jonkun jahtaavan 18-vuotiasta poikaani pyyhkeellä tai ruiskulla. Varovainen kyllä, kauhuissaan ei”Sanoi senaattori allekirjoitusten keräämisen aikana Jesolossa pidetystä oikeutta koskevasta kansanäänestyksestä.Virgil News | 20-07-2021 23:13


Kuvalähde: ANSA


Poliitikot, jotka on rokotettu Covidia vastaan ​​ja jotka (vielä) eivät ole

.

nähdä