August 2, 2021

Dybala-viesti Del Pieron kanssa: “On aina ilo nähdä sinut taas kapteenina”

Juventus valmistautuu uudelle kaudelle Continassassa, ja Massimiliano Allegri voi edelleen luottaa harvoihin joukkueen pelaajiin, kun otetaan huomioon lomamatkat, jotka he ovat kuluneet maajoukkueiden kanssa tehtyjen sitoumusten jälkeen. Kun Demiral palasi eilen, seuraavien tuntien aikana on Szczesnyn vuoro, ja ensi viikosta monet suuret nimet alkavat palata. Ensinnäkin Cristiano Ronaldo, jota seuraavat pelaajat seuraavat seuraavina päivinä, viimeiseen asti, eteläamerikkalaiset ja Italian Euroopan mestarit, jotka tapaavat jälleen Continassassa elokuun lähettäjänä.

Kuka on jo saapunut Continassalle eikä ole koskaan lopettanut työskentelyä, on Paulo Dybala: Joya palasi ensimmäisenä Torinoon kaksi päivää ennen vetäytymisen alkua, vietettyään osan lomasta Miamin koulutuksessa, mistä on osoituksena lukuisat Instagram 10-luvun suurta sitoutumista osoittaneet virat. Dybala haluaa vaikean vuoden jälkeen ottaa takaisin sen Juventuksen, jonka kanssa hän on valmis uusimaan sopimuksen: agentti on Torinossa lähipäivinä, mutta juhlien on jatkettava yhdessä, joten valkoiselle savulle tai pikemminkin mustavalkoiselle se on vain ajan kysymys. Dybala on jo puhunut Allegrin kanssa, joka näkee hänet uuden projektinsa keskipisteenä: numerolla 10 on suuret vastuut, jotka hän on valmis ottamaan kantaa vanhan rouvan harteillaan.

Ja juuri vanhasta numerosta 10, jonka Lady on ladannut monta kertaa harteilleen, siunaus Joyalle on tullut useita kertoja: entinen Juventuksen kapteeni Alessandro Del Piero on viettänyt useita kertoja hunaja-sanoja Dybalalle, joka on ensi kaudesta valmis kerätä koko sen perintö. Nämä kaksi ovat myös ystäviä kentän ulkopuolella, ja Del Piero on aina valmis antamaan neuvoja Joyalle: näiden kahden välistä ystävyyttä on nähty toistuvasti sosiaalisessa mediassa, ja juuri tänään Juventuksen numero 10 julkaisi kuvan entisen kapteenin kanssa. jonka hän vietti jonkin aikaa Torinossa näinä päivinä: “On aina ilo nähdä sinut uudestaan ​​kapteeni”, valokuvan otsikko, Juventuksen fanien hulluessa näiden kahden puolesta.

selitys