August 3, 2021

Florida Cup, Inter on valmis Yhdysvaltoihin Arsenalin takavarikoinnista huolimatta

Lento on suunniteltu huomenna aamulla, mutta järjestäjiltä odotetaan uutisia, jotka sanovat: “Anteeksi Gunners, olemme viimeistelemässä tapahtuman valmisteluja”

Inter odottaa viestintää Orlandosta (ajan salliessa, USA on 6 tuntia jäljessä) sen jälkeen, kun Arsenal luopui viime yönä osallistumisesta Florida Cupiin joidenkin Covid-tapausten vuoksi, jotka ilmenivät maanantain testien jälkeen ja vahvistivat eilen. Inzaghin joukkueen täytyi kohdata ampujia sunnuntai-iltana (klo 18 paikallista aikaa, italialaista keskiyötä), ennen kuin palasi kentälle keskiviikkona 28. vastaan ​​yhtä Evertonin ja Millonariosin välillä.

Valmistelut

Nerazzurrin peruskirja on suunniteltu huomenna aamulla, ja nyt klubi vahvistaa osallistumisensa, mutta peli odottaa uutisia järjestäjiltä, ​​joiden on löydettävä toinen joukkue tai tarkistettava turnauskaava. Toistaiseksi tämä lehdistötiedote saapuu Floridasta: “Olemme pahoillamme, että Arsenal on päättänyt olla osallistumatta Florida Cup 2021: een. Toivotamme Arsenalin positiivisille Covid-19-jäsenille nopeaa toipumista valmistautuessamme viimeisiin valmisteluihin tapahtuma. Pysymme yhteydessä faneihin, jotka ovat ostaneet lippuja katsomaan Arsenalia Orlandossa ja arvioimaan niiden vaihtoehtoja. “

Arsenaali

Benitezin Everton vahvisti myös osallistumisensa, kun taas Arsenal – joka yrittää välttää rangaistuksen – opiskelee liiketoimintansa uudelleen järjestämistä kotona, kun otetaan huomioon heidän liigan debyytti perjantaina 13. elokuuta vasta ylennetyn Brentfordin kotona. Tykkimiehet, joiden positiivisuustapauksia on kuitenkin vähän, muun muassa ei varmasti aloiteta uudelleen oikealla jalalla, kun otetaan huomioon huono debyytti tappio Hiberniania vastaan ​​(1-2) ja kärsimät 2-2 Rangersia vastaan ​​viime lauantaina. Arteta on jo kriitikoiden ristissä. Ja Covid ei auta.

.

napsauttamalla tätä alkuperäinen sivusto