August 2, 2021

Ford Mustang GT Legend Edition, lihasauto Hennessey stileissä Le Mans 1966

Hennessey esitteli kilpa-auton, jonka vääntömomentti oli 808 hv ja 677 Nm. Musta ja valkoisilla insertillä varustettu erikoisversio kunnioittaa 1966 GT40 MK II: ta, jota ajavat Bruce McLaren ja Chris Amon, jotka kukistivat Ferrarin Le Mansin 24 tunnin aikana. Vain 50 kappaletta tuotetaan

Hennessey on pystynyt totuttamaan meidät melko ylellisiin tyylimuutoksiin. Ja viimeisin amerikkalaisen yrityksen, jonka homonyyminen omistaja nimeltä John perusti vuonna 1991, koskee Ford Mustang GT: tä, joka kunnioittaa historiallista 1966 GT40 MK II: ta, jota ohjaavat Bruce McLaren ja Chris Amon, joka kukisti Ferrarin ja voitti 24 tuntia Le Mansia. Tässä Legend Edition -mallissa 55 vuotta sitten Ranskassa voittaneen auton numero 2 ei puutu täysin mustasta korista valkoisilla raidoilla ja tarroilla. Se on melkein uudelleentulkinta vuoden 2018 Hennessey Heritage -versiosta, jossa on kunnollinen Coyote-moottori, 466 hv: n 5,0-litrainen V8 ja 3-litrainen ahdin, joka lisää tehoa enintään 808 hv: iin 7200 rpm: llä ja 677 Nm vääntömomentilla 4500 rpm.

Ford Mustang GT Legend Edition, moottori ja kiihtyvyys

Uusi voimansiirto on päivitetty polttoainepumpulla, jäähdytysjärjestelmällä, suuttimilla ja erillisellä Borla-pakojärjestelmällä, Michelin Cup2 -renkailla, matalajousituksella ja Brembo-jarruilla. Erikoisversio pystyy kiihtymään 0: sta 100 km / h: iin 3,4 sekunnissa (verrattuna tuotantomallin 4,8 sekuntiin), kun taas se saavuttaa lähes puolen kilometrin noin 10,7 sekunnissa sen lisäksi, että nopeuden suurin nopeus on yli 322 km / h.

Vain 50 kappaletta myytävänä

Vaikka se ei kilpailisikaan Le Mansissa, Ford Mustang GT Legend Edition on varmasti valmis herättämään joitain radan päivä tai kiihdytyskilpailuissa. Mutta sinun täytyy kiirehtiä, jos haluat, että se on autotallissasi: Hennessey tuottaa itse asiassa vain 50 esimerkkiä, joista kullakin on kaksi numeroitua kilpiä kojelaudassa ja moottorissa. Vaikka hintaa ei vielä tiedetä, kaikki autot testataan 322 km: n etäisyydellä ennen niiden toimittamista käyttäjille, ja niille annetaan kolmen vuoden takuu, jopa 58 000 km.

.

Katso tämä täältä