July 31, 2021

Luciana Littizzetto sairaalassa, ahdistuneet fanit: mitä tapahtui

Luciana Littizzetto päätyi ilmeisesti sairaalaan leikkaukseen. Hän ajattelee kommunikoida siitä itse sosiaalisten verkostojensa kautta.

Littizzetto (GettyImages)

Vähän aikaa sitten Luciana Littizzetto lähetti kuvan hänestä sairaalan sängyssä. Hänen fanit saivat heti kuullaan helläjä viestejä koomikolle. Ilmeisesti se olisi ollut ongelma hänen polvikorissaan, joka vaivasi häntä.

Itse asiassa valokuvan mukana oli seuraava kuvateksti: ”Ja olen edelleen täällä. Tietysti. Nyt kaikki polvilangan langat ja neulat on poistettu. Palautuminen ambaradaani alkaa uudelleen. Ugh “. Lyhyesti sanottuna, ilmeisesti Luciana Littizzetto hän on hieno eikä ole menettänyt sarjakuvasarjansa loistavalla tarjouksella Vasco Rossi.

Luciana Littizzetto: Antonella Clerici kannustaa myös häntä

Monien fanien saapuneiden viestien joukossa oli kuitenkin myös viihdemaailman kuuluisuuksien viestejä. Esimerkiksi Antonella Clerici hän kirjoitti hänelle rakastavan ja hyvin roomalaisen tyylin: “Daje”. Toivottavasti nähdään hänet uudelleen mahdollisimman pian kameran edessä tavanomaisella poleemisella kiihkeellään, joka on vuosien saatossa tehnyt hänestä kuuluisan.

Viime vuosina Lucianaa on arvostettu siitä, että hän on 360 ° showgirl. Taiteen ja viihteen maailmassa hän on käytännössä tehnyt kaiken, aina onnistunut erottumaan myötätunnostaan ​​ja taidoistaan. Itse asiassa hän muutti elokuvateatterista teatteriin ja televisioon näyttelemiseen, johtoon, tanssiin ja joissain tapauksissa jopa laulamiseen.

LUE MYÖS >>> Davide, kuka on Luciana Littizzetton kuuluisa entinen aviomies?

Matkan seuralainen Fabio Fazio, tunnetun Ligurian kapellimestarin kanssa on rakentanut kumppanuuden, joka on kestänyt vuosia. Pari, joka räjähtää pienellä näytöllä, pitää siitä ja on myös jaettu Sanremon festivaali suorittaa Savonan alue. Heidän yhdistelmänsä, josta olemme varmoja, viihdyttää meitä monien vuosien ajan.tärkeä sivusto