August 3, 2021

Milwaukee voittaa Phoenixin kotona, saa NBA-tittelin

Milwaukee Bucks voitti tiistaina 20. heinäkuuta historiansa toisen NBA-tittelin voittamalla kotona Phoenix Sunsia (105-98) vastaan ​​katkeran ja kiistanalaisen ottelun jälkeen. Legendaan mennyt Giannis Antetokounmpo käytti sitä.

Koko kokouksen ajan kreikkalainen laituri on hallinnut sekä puolustuksessa että hyökkäyksissä ja saavuttanut liigan historian silmiinpistävimmät suoritukset 50 pisteellä ja 14 levypallolla. Luutnantit Khris Middleton ja Jrue Holiday, The., Pudottivat suuren osan kokouksesta «Kreikan kummajainen» on edelleen nostanut tasoaan, hän, joka on jo tähän mennessä finaalissa saanut keskimäärin yli 32 pistettä.

Vastakohtana Phoenix pelasi epätoivon energialla johtajansa johtajan Chris Paulin (26 pistettä) johdolla. Aloitettuaan pelin erittäin huonosti Suns oli vielä löytänyt itsensä 13 pisteen takana ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa (29-16), joka ei kyennyt ottamaan kaukaa.

Menestys langalla

Sankarillisella puolustuksella, joka aiheutti lapio harhaluureja, Phoenix palasi takaisin ja piti koko peliä antaen itselleen mahdollisuuden uskoa siihen loppuun asti tai melkein.

Mutta saatuaan useita erittäin huippuluokan esityksiä tässä finaalissa, Sunsin takaosa Devin Booker pysähtyi (14 hänen 22 epäonnistuneesta laukauksestaan), varsinkin ottelun lopussa ja menetti yhteensä 6 palloa. Viimeinen laukaus Middletonista, joka on toistaiseksi ollut erittäin hankala, viime hetken sisäänkäynnillä, jota seurasi kaksi heittoa, vietti Arizonan vieraat pysyvästi etäisyydelle (102-96).

Jälleen kerran näiden pudotuspelien aikana nämä Bucks ovat toisinaan liian edistyneinä kausina pitäneet menestystä langalla, täynnä auktoriteettia. Phoenix tulee finaalista korkealla, vaikka hän epäilemättä menetti mahdollisuuden 5. ottelussa kotona lauantaina.

Lue myös Koripallo: Lakersin kaatuminen, hallitsevat NBA-mestarit

Maailma AFP: n kanssa

Kokeile tätä