August 3, 2021

NBA-finaali, Giannis mvp: ‘En voinut jättää Milwaukeeä ilman nimeä’

Antetokounmpo juhlii ensimmäistä titteliään sarjan parhaan palkinnolla: “Uskokaa unelmiin, olkoon he sitten hullujakaan”

Avaruus, ehdottomasti tilaa. Giannis sinetöi finaalin suorituskyvyllä, joka pysyy NBA: n historiassa. Kaksi viikkoa tuhoisana vaikuttaneen polvivamman suuren pelon jälkeen kreikkalaisella on NBA-titteli ja finaalien alennettu MVP-palkinto. Race-6: sta tulee sitten monologi Antetokounmpolle, joka lataa joukkueen harteilleen vetämällä heidät menestykseen, mikä tarkoittaa Larry O’Brien Trophyä. 50 pistettä, 14 levypalloa, viisi korttelia ja surrealistinen 17/19 linjalta, Suns ei voi auttaa, mutta kumartaa Giannis-Showlle.

Unelma

“Olen erittäin onnellinen – sanoo Antetokounmpo – aloittaessani koripalloa, en koskaan ajatellut voivani voittaa NBA-titteliä, mutta tämän on oltava viesti kaikille, kaikkialla maailmassa. Sinun täytyy ajaa unelmiasi, hulluina kuin ne ovat, työskennellä ahkerasti eikä välitä kriitikoista. He kertoivat minulle, että linjalta olin liian epäluotettava, tänä iltana sain myös vapaaheitot. Kilpailussa-6 minun piti tehdä vähän kaikkea joukkueen auttamiseksi, mutta joukkuetoverini olivat upeita.

milwaukee

Kuplan pettymyksen ja sopimuksen uusimisesta tehdyn allekirjoituksen jälkeen, jota kaikki Milwaukee arvostavat, kausi, jossa oli ylä- ja alamäkiä, varasi Giannisille kaikkein klassikkomaisen Hollywoodin onnellisen loppun. “En voinut lähteä Milwaukeesta voittamatta titteliä, siksi allekirjoitin jatkoajan – jatkaa kaksinkertaista MVP: tä – olisi ollut helppo mennä johonkin toiseen joukkueeseen, ehkä superjoukkueeseen ja voittaa rengas, mutta halusin tehdä se parhaalla mahdollisella tavalla. vaikeaa näiden kumppanien kanssa ja tässä kaupungissa, jota pidän kotini. Olen erityisen iloinen Khris Middletonista, kahdeksan vuoden aikana olemme käyneet läpi paljon yhdessä. Hän on poikkeuksellinen pelaaja, joka on ollut olennainen kasvuni kannalta, hän on auttanut minua paljon ja olen iloinen saadessani tämän matkan hänen kanssaan. Jälkikauden ja finaalin pelaaminen on jotain upeaa, toivomme sen tekevän uudelleen ensi vuonna ”.

kyyneleet

Giannis on raivoava joki ja täynnä innostusta jokaisesta huokosesta, mutta kun hän alkaa puhua perheestään, hän on liikuttunut. Vanhempani tekivät minulle valtavia uhrauksia – sulkee kreikan – äitini työskenteli kovasti ja ei koskaan painostanut minua, isäni tarkkailee minua taivaasta. Voin omistaa tämän arvon vain heille, veljilleni ja kumppanilleni. Jos pääsin niin pitkälle, se on heidän luotto ”. 50 vuoden jälkeen Milwaukee palaa juhlimaan NBA-titteliä kiistämättömän idolinsa, Giannis Antetokounmpon, 50 pisteen ansiosta.

.

hyödyllinen lähde