August 4, 2021

Olympialaiset Se puuttuu Tokiosta, mutta Tšekin tasavalta on keskellä olympiajuhlia

Instagram @bajazavadova

”Ihmiset katsoivat vaaleja täällä, ehkä ystäväni kokivat sen paljon. Nyt kaikkialla on raportteja siitä, miten paikalliset juhlivat, koska onneksi emme ole lukitussa kuten ympäröivät Australian osat. Queensland on urheilutila, joka on luvattu ihanteellisista olosuhteistaan, ja se on hyvä uutinen ihmisille. Kaiken kaikkiaan sää täällä on mukava elokuussa, aurinko paistaa, mutta se ei ole kuuma. Ja koska määräaika on vasta yksitoista vuotta vanha, kukaan ei ota huomioon nykytilannetta ja kaikki kokevat valinnan myönteisesti “, tšekkiläinen ennätyshaltija ilmoitti Právalle lyhyellä ja pitkällä puolijalalla ja perhosella kaksisataa.

Järjestäjät odottavat, että pelit eivät keskity yhteen Brisbanen keskustaan, mutta myös muut rannikon paikat saavat osansa maineesta. ”Brisbane itsessään ei ole sellainen metropoli kuin Sydney. Siksi pelit pidetään ympäröivissä kaupungeissa, sekä pohjoisessa Sunshine Coastilla että etelässä Gold Coastilla. Voit nähdä, kuinka yksittäiset paikat kilpailevat nyt, noin viisi urheilulajia on tarkoitus järjestää Sunshine Coastilla ”, Závadová kuvaili.

Olympialaiset ovat palaamassa Australiaan, ja tšekkiläinen polku auttoi myös

Kuten muidenkin pelien isäntäkaupungeissa, Brisbane on ollut kuuma sijoitusaihe kuumassa julkisessa kysymyksessä. ”Infrastruktuurin kannalta Gold Coastin vuonna 2018 isännöimät Kansainyhteisön pelit auttoivat siellä paljon. Perusta on siis luotu, mutta on välttämätöntä investoida paitsi muihin urheilukenttiin myös liikenneinfrastruktuuriin ja majoituskapasiteettiin, koska alkuperäinen urheilijoiden kylä on jo asuttu ”, sanoi pronssimitalisti pitkältä asemalta Euroopan mestaruuskilpailut pitkällä uima-altaalla vuonna 2012.

Brisbane, Australia isännöi vuoden 2032 kesäolympialaisia.

Jaimi Joy, Reuters

WHO: n päällikkö tuki olympialaisten järjestämistä Tokiossa koronaviruspandemiasta huolimatta

Siitä huolimatta hän uskoo, että jopa historiallisesti kolmannet Australian pelit menestyvät. “Olympialaiset ovat salakavalia siinä mielessä, että rahaa on hyvin vaikea ansaita, ja matkailun infrastruktuuria on vahvistettava merkittävästi, jotta ulkomaisista katsojista huolehditaan. Varsinkin Brisbanesta pohjoiseen. Mutta australialaiset ovat rehellisiä ja uskon, että he voivat valmistautua kaiken jälleen hyvin “, lisäsi 28-vuotias kilpailija, joka ei päässyt mukaan tämän vuoden Tokion kisoihin.

.

katso se nyt