July 31, 2021

Rooma, se on virallista: Kluivert myytiin Nizzalle. Siirtomarkkinoiden uutiset

Nyt se on virallinen: Justin Kluivert hän ohittaa Roomasta Nizzaan. Leipzigissä vietetyn kauden jälkeen vuonna 1999 syntynyt hollantilainen laituri on valmis uuteen kokemukseen Ranskassa. Sopimus ilmoitettiin heidän sosiaalisissa kanavissaan sekä Roomasta että Nizzasta, jotka ovat löytäneet kokonaissopimuksen a laina, jolla on lunastusoikeus, josta tulee velvollisuus tiettyjen ehtojen täyttyessä. José Mourinho oli sisällyttänyt Kluivertin aloittajaluetteloon, koska joukko joukossa olleet ulkopuoliset sulkivat hänet. Alun perin pelaaja ei ollut antanut aukkoa siirtoon Ranskaan, sitten hyväksyi sen jälkeen kun hän oli tuntenut projektin ja keskustellut valmentaja Galtierin kanssa. “On hienoa olla täällä, olen valmis tähän uuteen haasteeseen”, Kluivert kirjoitti Instagram-profiiliinsa allekirjoitettuaan ranskalaiseen klubiin.

Operaation yksityiskohdat

syventäminen

Serie A, kaikki viralliset allekirjoitukset (toistaiseksi)

Rooma ja Nizza ovat päässeet sopimukseen raskaasta lainasta, jonka bonukset ovat yhteensä miljoona euroa. Lopuksi, kuten Giallorossi-klubi vahvisti virallisella verkkosivustollaan, “sopimuksessa määrätään Nizzan hyväksi tehdystä optio-oikeudesta, joka muuttuu velvollisuudeksi tiettyjen urheilutilanteiden sattuessa suoraan ostettavaksi 15 miljoonaa euroa”. Nämä ehdot koskevat Nizzan tuloksia (mahdollinen karsinta Euroopan liigaan tai Mestarien liigaan) ja Kluivertin keräämien esiintymisten määrää. Hollantilaisilla laitureilla on muun muassa sopimus Roma kanssa 2023, tämä tarkoittaa, että lainan lopussa on yksi vuosi erääntymisestä. Tästä syystä Kluivertin kanssa on tehty sopimus, jossa määrätään Giallorossin oikeudesta jatkaa sopimusta vuodella.

.

Koko artikkeli