August 4, 2021

Conference League: Vain tasapeli: Itävallan on pelättävä ylennystä

Vaikean alkuvaiheen jälkeen Itävalta pääsi paremmin peliin ja otti ansaitusti johdon Marco Djuricinin (32.) ansiosta. Mutta islantilaiset rankaisivat wieniläisiä vain 64 sekuntia uudelleenkäynnistyksen jälkeen ja varmistivat tasapelin Alexander Sigurdarsonin (47.) kautta, kun isännät olivat vähentyneet toisella puoliskolla.

Toinen ottelu järjestetään ensi torstaina Kopavogurissa, Islannissa yksikään Itävallan klubijoukkue ei ole vielä voittanut. Ainakin poistettujen vieraiden maalien sääntö ei ole enää tiellä. Jos kampanja onnistuu, karsintakierros (5. tai 12. elokuuta) joutuu todennäköisesti kohtaamaan Aberdeenin. Skotilaiset voittivat ensimmäisen ottelunsa torstaina BK Häckenia vastaan ​​5-1.

Sigurdarsonin korvaus 1: 1: lle (47. minuutti)

Breidablik saa mahdollisuuden tasoittaa huonosta syötöstä ja käyttää sitä heti pelin toisen puoliskon alkamisen jälkeen. Alexander Sigurdarson tekee maalin 1: 1.

Uusi tulokas Martins tekee debyyttinsä kilpailussa

“Se on mittapuuna hyvää ja jännittävää vastustajaa vastaan”, Manfred Schmid oli aiemmin korostanut. Verrattuna kuuden ensimmäisen kierroksen heikkoon 4: 0-otteluun Spittal / Draussa vieraspelissä, Itävallan uusi valmentaja muutti lähtöjoukkoaan vain yhdessä paikassa. Benedikt Pichlerin sijasta aloitti tulokas Marvin Martins Luxemburgista, joka oli poissa cupista lihasongelmien vuoksi.

Violan puistoon osallistui 6015 katsojaa melkein kahden vuoden ensimmäiseen purppuraan Euroopan Cupin esiintymiseen – aivan kuten Itävallan areena muodostetaan virallisesti UEFA-kilpailuissa. Alussa he näkivät islantilaisen joukkueen, joka ei ollut piilossa. Martins tunsi heti ankaruutensa, mutta Breidablik osoitti myös läsnäoloa maalin edessä. Damir Muminovic tarkisti kulman Itävallan maalivahdilta Patrick Pentziltä, ​​joka pystyi parisoimaan puolustajan laukauksen (6.).

Pentz maksoi ensimmäisen kerran (6. minuutti)

Sarjan kulmien jälkeen Breidablikilla on ensimmäiset hyvät mahdollisuudet peliin. Itävallan maalivahti Patrick Pentz haastetaan, mutta hänellä on suvereniteetti.

Kolmas nykyisestä Islannin mestaruudesta, joka oli karsinut Racing Unionin Luxemburgista ensimmäisellä kierroksella kokonaispistemäärällä 5: 2, esitti – kuten Schmid myös kertoi – iloisena joukkueena, joka pakotti Itävaltaa ajoittain.

Itävalta on kiinni, mutta onnekas

Wieniläiset saivat kuitenkin kiinni toisesta kilpailupelistä tällä kaudella ja tulivat ensimmäiselle tasolle Manfred Fischerin (11.) kautta. Kolme minuuttia myöhemmin isännillä oli onnekas, että Färsaarten erotuomari Kari Hövdanum vihelteli pillinsä Johannes Handlin ja Gisli Eyjolfssonin välisessä kaksintaistelussa kuudestoista, mutta se kuulosti herätyskelloksi ”violeteille”.

Ensinnäkin Breidablikin maalivahti Anton Einarsson pelasti vieraat jäämästä jälkeen, kun Fischer johti hänet tekemään upea torjunta (17.). Itävalta sai pelin ja vastustajan paremmin hallintaansa ja lähestyi 1-0. Dominik Fitzin soolo vasemmalla oli yhtä palkitsematon kuin puolustajan Christian Schoissengeyrin piilotettu laukaus Fitzin vapaapotkun jälkeen (29.), jonka Einarsson pystyi jälleen parieristämään loistavasti.

Schoissengeyr epäonnistuu maalivahdissa (29. minuutti)

Christian Schoissengeyr vakuuttaa terävällä ja hyvin sijoitetulla laukauksella vastustajan maaliin. Maalivahti näyttää kuitenkin myös taitonsa ja taistelee taitavasti.

Djuricin nostaa Itävallan johtoon

Kolme minuuttia myöhemmin stadionin fanit saivat kuitenkin vihdoin piristää: Kun Handl antoi upean syötön syvyyksiin, Fischer ei alun perin pystynyt hallitsemaan palloa, mutta näki vapaan Fitzin, joka kuljetti pallon risteykseen. rangaistusalueella. Siellä Djuricin pisti nahan maalivahdin Einarssonin yli nurkkaan (32.). Juhlista oli myös tyytyväinen, koska hyökkääjä jäi eläkkeelle vuonna 2013 Sturm Grazin kanssa islantilaisia ​​vastaan ​​Euroopan Cupissa.

GEPA / Philipp Brem


Marco Djuricin toi Itävallan johtoon, mutta tämä annettiin edelleen käsistä

Jälleen kolme minuuttia myöhemmin Djuricin olisi voinut saada kolmannen maalinsa kansainvälisessä kilpailussa, mutta toimi liian rennosti kiireisen Fitzin syötön jälkeen Einarssonin (35.) edessä. Islantilaisten oli vaikea luoda uusia mahdollisuuksia hyvän aloituksen jälkeen, päätyivät keskikenttäpelaaja Viktor Einarssonin välityksellä, Pentz torjui laukauksen etäisyydeltä sivulle (41.).

Kylmä suihku tauon jälkeen

Hyvä tunne, jonka Itävalta oli tuonut pukuhuoneeseen, katosi pian uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Vesel Demakun huonon syötön jälkeen Alexander Sigurdarson otti ohjat ja lisäsi vauhtia. Yhden-kahden ottelun jälkeen Arni Vilhjalmssonin kanssa Sigurdarson sai pallon takaisin rangaistusalueelle ja osui etureunaan 64 sekuntia toisen puoliajan alkamisen jälkeen – Pentz oli voimaton (47.).

Itävalta oli selvästi järkyttynyt tasauksen jälkeen ja kamppaili. Breidablikilla oli taas enemmän peliä, mutta olematta todella pakottavia. Schmid vastasi tunnin kuluttua kolminkertaisella vaihdolla ja toi veteraani Alexander Grünwaldin, Pichlerin ja Aleksandar Jukicin peliin. Se ei kuitenkaan muuttanut kotijoukkueen väsynyttä loukkaavaa suorituskykyä tauon jälkeen.

Ottelupallot jaetaan

Onnea käytettiin myös ensimmäisellä puoliskolla, koska puuttui myös rangaistuspilli Grünwaldin rikkomuksen jälkeen. Vasemman jalan pelaaja alkoi pelikentältä, mutta erotuomari olisi sivuuttanut sen. Videovideotuomari on käytettävissä vain tässä kilpailussa pudotusvaiheesta, mikä tällä hetkellä näyttää olevan weniläisen ulottumattomissa. Nousu kolmannelle kierrokselle on jo vaikeaa Grünwaldin (77.) puskun jälkeen ja Demakun (83.) laukaus ohitti. Molemmilla puolilla oli ottelupisteitä, ensin Eyjolfsson ja sitten Martins myönsi ne etäisyydeltä pelin lopussa ylä- ja alamäkiä.

Äänet peliin:

Manfred Schmid (Itävallan valmentaja): ”Valitettavasti emme päässeet läpi pelimme suunnitellusti. Oli selvästi nähtävissä, että (Breidablik, huomautus) ei ole joukkue, joka seisoo vain takana. Ne ovat teknisesti ja juoksija vahvoja. Jos emme osoita täydellistä halukkuutta juosta ja mennä kaksintaisteluihin, kuten sen pitäisi olla, niin saamme ongelmia – ja niin se oli. “

”Se ei todellakaan ollut hyvä esitys. Joukkue taisteli, he kokeilivat kaikkea toisella puoliskolla. Sitten hän nappasi itsensä, mutta pohjimmiltaan se ei ollut hyvä – meidän ei tarvitse puhua siitä. Sen on parannettava. Olemme saattaneet haluta liikaa, mutta valitettavasti se ei onnistunut. Joukkue oli hieman jännittynyt. Mutta 1-1, voimme rakentaa sen, ja sitten meidän on vain korjattava se vieraspelissä. “

Marco Djuricin (Itävallan maalintekijä): “En halua olla liian negatiivinen ensimmäisen pelin jälkeen, mutta se ei ollut tänään mitään. Breidablik oli vain vahvempi, pelasimme sen todella heikkona. Olen hyvin pettynyt. Olen nyt pelannut kahta peliä, tehnyt kaksi maalia ja vaihdettu kahdesti 60. minuutilla – se ei tietenkään sovi minulle. En pelannut hyvin, samoin kuin joukkue, mutta olen aina hyvä maaliin. “

”Tämä ei ole kunnossa kanssani. Olen pahoillani myös ihmisistä, heillä on vaikea aika, tule tänne kahden vuoden kuluttua ja kannustaa meitä – ja me pelaamme sellaista jalkapalloa. Se ei ole ok. Toivon, että näytämme toisenlaiset kasvot sunnuntaina, muuten olemme yllättyneitä. “

Oskar Hrafn Thorvaldsson (Breidablikin valmentaja): ”Se oli hyvä peli, olen erittäin tyytyväinen joukkueeseeni. Olimme hyviä pelissä heti ensimmäisestä minuutista lähtien, pelasimme painostusta ja rakensimme peliä takaapäin. Tämä on identiteettimme. Olen tyytyväinen joukkueeseeni, se antaa meille hyvät mahdollisuudet toiselle osuudelle. Jo ennen tasaantumista ajattelimme olevamme lähellä. Itävalta on edelleen suosikki, mutta voimme tehdä sen. “

Europa Conference League, karsinta, toinen kierros, ensimmäinen ottelu

Torstai:

Itävalta – Breidablik 1: 1 (1: 0)

Viola Park, 6015 katsojaa, SR Hövdanum (FRO)

Tavoitteiden järjestys:
1: 0 djurisiini (32.)
1: 1 Sigurdarson (47.)

Itävalta: Pentz – Martins, Schoissengeyr, Handl, Suttner – Martel, Demaku (89./Keles) – Teigl (63./Jukic), Fitz (62./Grünwald), Fischer – Djuricin (63./Pichler)

Breidablik: A.Einarsson – Gunnlaugsson, Muminovic, Margeirsson, Ingvarsson (57./Atlason) – V.Einarsson, Sigurjonsson, Sigurdarson (71./Yeoman) – Eyjolfsson, Steindorsson, Vilhjalmsson

Keltaiset kortit: Handl, Martel, Demaku tai ei yhtään

Toinen ottelu 29. heinäkuuta (klo 21.00) Kopavogurissa – ylennetty joukkue pelaa kolmannella kierroksella Aberdeen / BK Häckenin voittajia vastaan ​​(ensimmäinen ottelu: 5: 1)

Miksi et tarkista tästä