July 28, 2021

Dow Jones laajentaa elpymistä: Coca-Cola houkuttelee sijoittajia Wall Streetille

Wall Streetia ruokkivat positiiviset yritystaseet. Asiantuntijat eivät odota Deltan olevan merkittävä uhka osakemarkkinoille. Varsinkin Coca-Cola ja Chipotle Mexican Grill voivat saavuttaa suuria tuloksia keskellä viikkoa.

Viikon alun laskun jälkeen Wall Street toipui keskiviikkona toista päivää peräkkäin. Koronapandemiaan liittyvät huolet jatkuivat taustalla. “Vaikka pandemian kulkua on hyvin vaikea ennustaa, emme tällä hetkellä usko, että Delta-variantin leviäminen muodostaisi merkittävän uhan talouden elpymiselle – ainakaan kehittyneissä maissa”, sanoi taloustieteilijä Bethany Beckett Capital Economicsista positiivisempi mieliala osakemarkkinoilla.

Dow-Jones-indeksi nousi 0,8 prosenttia 34798 pistettä, S & P-500 ja Nasdaq-komposiitti muutti 0,8 ja 0,9 prosenttia klo. Äskettäin alkanut raportointikausi on asettanut tahdin: Tähän mennessä 85 prosenttia S&P 500 -yrityksistä, jotka esittivät liiketoimintaluvut, ovat ylittäneet markkinoiden odotukset. Osakkeiden mieliala on edelleen hyvä, koska sijoittajilta puuttuu vaihtoehtoja, se sanoi.

Öljyn hintakehityksen myötä alaindeksi johti teollisuusindeksejä plus 3,5 prosentilla, Chevron ja Exxon Mobil 3,4 ja 3,2 prosenttia. Koksi nousi 2,3 prosenttia sen jälkeen, kun juomajätti nosti myyntiennustettaan. Myös Johnson & Johnson oli voittanut tulosennusteet ja nostanut tavoitteita nostaen varastoja 0,6 prosenttia. Kallis teollisuuden kipulääkkeiden vertailu hidasti osaketta jonkin verran. Verizon Comunications oli myös esittänyt vakuuttavia liiketoimintalukuja, osuus nousi 0,7 prosenttia.

Dollari muuttuu punaiseksi

Harley Davidson pystyi voittamaan odotukset sekä myynnin kasvun että tuloksen suhteen. Toimialan toimitusketjun ongelmat kuitenkin jatkuivat. Osuus laski yli 7 prosenttia. Netflix toimitti liiketoiminnan lukuja valolla ja varjoilla. Sijoittajat keskittyivät ensisijaisesti uusien käyttäjien kasvun heikkenemiseen osakekannan laskiessa 3,3 prosenttia. Chipotle Meksikon Grilli (+ 11,5%) kasvatti myyntiä ja voittoja voimakkaasti toisella vuosineljänneksellä ja ylitti selvästi odotukset. SAP: n tytäryhtiö Qualtrics (+ 2,5%) menestyi odotettua paremmin toisella vuosineljänneksellä ja saavutti kannattavuuden oikaistuna.

Moderna Inc. 270,50

Kirurginen varuste Intuitiivinen kirurginen (-1,1%) vakuuttunut voimakkaasta voiton hyppymisestä, mutta taloudellisen erityistilanteen pitäisi pian rauhoittua negatiivisten koronavaikutusten päättymisen jälkeen. Moderni kauppaa käytiin ensimmäistä kertaa S&P 500: lla, hinta nousi 4,5 prosenttia.

Kuten joukkovelkakirjamarkkinat, dollari kärsi lisääntyneestä riskinottohalusta Dollari-indeksi menetti 0,2 prosenttia. Pienempi riskin välttäminen tuntui myös kullan hinnasta – huomattavasti korkeammat markkinakorot laskivat myös jalometallin hintaa. Toimitushinta oli matalin lähes kahdessa viikossa.

.

valitse sivusto