August 2, 2021

Elisabetta Gregoraci, Mediasetin odottamaton päätös: kaikki muuttuu

Kaikki muuttuu Mediasetin aikataulussa. Battiti Liven lähetys Elisabetta Gregoracin kanssa on peruttu tiistaina 27. heinäkuuta illalla: yksityiskohdat

Elisabetta Gregoraci (Instagram-kuva).

Uusi ohjelma muuttuu vuoden 2012 aikatauluissa Canale 5 ja Italia Uno. Ensi viikolla itse asiassa kolmas tapaaminen Live-biittejä, musiikkitapahtuma, joka järjestettiin Apugliassa Otrantossa, johtajana Elisabetta Gregoraci ja Alan Palmieri, lähetetään torstaina 29. heinäkuuta eikä tiistaina 27. heinäkuuta.

Muutos, joka jälleen epävakaa pienen näytön yleisön, mutta jota pidettiin välttämättömänä hyvin erityisestä syystä. Elisabetta Gregoracin ja Alan Palmierin tapaamista on lykätty muutamaksi päiväksi välttääksesi päällekkäisiä Temptation Islandin kanssa.

Itse asiassa kiusausten todellisuus on melkein päättynyt. Filippo Bisciglia se päättää matkansa esittämällä kaksi päivää peräkkäin kahden viimeisen jakson kanssa: maanantaina 26. ja tiistaina 27. heinäkuuta. Tiistaina 3. elokuuta alkaen kaikki palaa säännöllisyyteen Battiti Live -palvelussa, joka ensimmäisen lähetysillan jälkeen yleisön laski merkittävästi.

TÄMÄ ARTIKLA VOI olla kiinnostunut >>> Maria De Filippi, kaukana sosiaalisista alustoista: syy

Canale Cinque ja Italia Uno: Filippo Bisciglia ja Elisabetta Gregoraci eivät ole ainoita, joille tehdään muutoksia aikatauluihin

Elisabetta Gregoraci
(@Viserrys)

Elisabetta Gregoraci ja Alan Palmieri ja Filippo Bisciglia he eivät ole ainoita, joille tehdään muutoksia Mediasetin ohjelmoinnissa. Itse asiassa se myös muuttuu Kaikki Togerher nyt.

Suosittelen, että luet myös tämän >>> Sanremo 2022, Antonella Clerici juontajana? Äänieristetty ilmoitus

Ottaa paikka Michelle Hunziker lauantaina 24. heinäkuuta illalla se on Benvenuti al Nord, erittäin onnistunut komedia Claudio Bisio, Alessandro Siani, Angela Finocchiaro, Valentina Lodovini, Nando Paone jne. kanssa. Hunziker palaa All Togerher Now’n kanssa 28. heinäkuuta. Lahjakkuusnäyttely korvaa miesten ja naisten uudelleentoistot tiistai-iltana.

Voit katsoa täältä