August 3, 2021

Ensimmäinen, tärkein, mutta tuntematon. Kuinka tšekit tuntevat Iranin

Chad Hipolito, ČTK / AP

Amerikkalaisia ​​ja ranskalaisia ​​ei ole tarpeen esitellä tšekkiläisille pelaajille pitkään, kaikki tietävät melkein täydelliset luettelot. Päinvastoin, iranilaisten keskuudessa, joista suurin osa on aktiivisia kotimaisissa kilpailuissa, heidän tietoisuutensa on lähestymässä nollaa, ja partiolaisten merkitys kasvaa.

Avustaja Jan Pospíšil valmistautuu vastustajaan toteutusryhmässä, eikä hän voinut valittaa oppimateriaalin puutteesta. “Iranilaiset pelasivat kaksi ottelua Espanjassa, kun olimme olympiakisoissa, ja yhden Japanissa”, hän sanoi.

Tšekkiläinen koripalloilija nauroi lentokentällä. Neljän tunnin kuluttua hän antoi anteeksi tiloille

Mikä houkutteli häntä viimeisen Manner-mestaruuden parhaaseen Aasian joukkueeseen (voittavan Australian takana)? ”Hän pelasi erittäin aggressiivisesti espanjalaisia ​​vastaan ​​pakottavalla puolustuksella. He aloittivat suurella vauhdilla, luultavasti keksivät jotain tällaista meitä vastaan, meidän on oltava valmiita ensimmäisestä minuutista “, kertoo Pospíšil.

Analyyttiset tiedot ja videot

Havaintojensa lisäksi hän käyttää myös todistettua Synergy-järjestelmää, johon ottelut kirjataan. “Yrityksellä on kymmeniä satoja työntekijöitä, he leikkaavat ottelun yksittäisten luokkien mukaan ja voimme kerätä tarvitsemamme analyyttiset tiedot, mukaan lukien tietyt videot”, hän kuvailee.

Toinen tehtävä on välittää tietoa pelaajille, mutta samalla olla nielemättä sitä. “Kaksi päivää ennen ottelua video näyttää vastustajan pelaajien ominaisuudet, esimerkiksi onko ampuja korin alla tai enemmän. Valmistelemme myös täydelliset tiedot paperilla. Päivä ennen ottelua videossa analysoimme joukkueen luonnetta, kuinka he pelaavat hyökkäyksessä ja puolustuksessa, ja ottelupäivänä käymme läpi heidän toimintansa, “laskee Pospíšil.” “Tämä on avustajien työtä”, hän lisää.

Chahoun Veselý perinteisessä puvussa? En anna kenellekään mitään, hän nauroi Satoran-kumppaninsa kanssa

Kahdeksan tšekkiläistä, kaikki keskeiset pelaajat mukaan lukien, ovat jo suorittaneet kolme harjoittelua Tokiossa, ja perjantaina he suorittavat ensimmäisen harjoittelunsa suoraan Saitaman ottelusalissa. Hänen jälkeensä hänen seuraansa liittyy neljä pelaajaa, jotka matkustavat Japanista Prahasta myöhemmin.

Tšekit ryhmässä
Sunnuntai 25. heinäkuuta 3.00 vs. Iran
Keskiviikkona 28. heinäkuuta 14.00 Ranska
Lauantai 31. heinäkuuta 14.00 vs. USA

Tokion 2021 olympialaiset

Vuoden 2021 olympialaiset nimityksellä Tokio 2020 ovat käynnissä 23. heinäkuuta – 8. elokuuta 2021. Kesäolympialaiset pidetään ilman katsojia ja 116 tšekkiläistä urheilijaa on toiminnassa. Rion olympialaisissa tšekit voittivat kymmenen mitalia (yksi kulta, kaksi hopeaa ja seitsemän pronssia).

.

Voisit kokeilla tätä