July 28, 2021

Fantasiajalkapallo, Rooma: Meko Mourinholla käynnistää Dzekon uudelleen. Ja Zaniolo …

Bosnialainen voi lisätä maalien määrää, Pellegrini voi pärjätä huonosti pelintekijänä

Ensimmäiset Rooman välähdykset Mourinho. Giallorossi on jo noussut kentälle kolme kertaa kerännyt hyvät kymmenen maalia Montecatinia vastaan ​​ja jatkanut kahdella voitolla ilman maalintekijöitä Ternanan (Serie B, 2-0) ja Triestinan (Serie C, 1-0) kanssa. Näissä kolmessa ensimmäisessä pelissä on jo mielenkiintoisia viitteitä fantasiajalkapalloprofiilin alapuolelle (REKISTERÖI TIMI TÄSTÄ)

ENSIMMÄISET HUOMAUTUKSET

Yleensä heinä- ja elokuussa puhuminen jalkapallosta ei ole kovin mielekästä. Mutta kaikilla kolmella Giallorossin ystävyysottelulla on taktisella tasolla yhteinen säie: 4-2-3-1. Tämä on siis José Mourinhon romanien muoto. Aloitetaan siitä, kuka ei ole siellä. Irtisanomisia on paljon ja Mourinhon vahvat valinnat. Under, Pau Lopez ja Kluivert ovat jo lähteneet joukkueesta. Eri Fazio, Santon, Pedro, Pastore, Nzonzi, Florenzi, Olsen ja nuori Bouah, Riccardi, Antonucci, Coric, Celar ja Bianda tekevät niin pian. Selkeät ideat heti. Mou on palannut. Maalissa on Rui Patricio, Giallorossin valmentajan maanmies: erittäin kokenut maalivahti. Puolustuksessa nähdään monia korkean tason esiintyjiä, jotka kilpailevat viikosta toiseen nappaamaan lähtöpaidan: Kumbulla ja Ibanez pyrstävät Mancinin ja Smallingin takaosan sydämeen, kun taas oikealla Karsdorp on laidan mestari. Reynolds takana. Vasemmalla uusi allekirjoittanut Vina korvaa Spinazzolan, epäonnisen italialaisen sankarin, hyvin. Fantasiajalkapallon näkökulmasta on mielenkiintoista nähdä Uruguayn puolueen vaikutus Italian liigassa, aivan kuten Mancini näyttää olevan etunimi Mou-listalla puolustuspaketissa, kun muut pyörivät.

LÄMPÖTILA JA hyökkäys

Mediaanissa, odottaessaan Xhakaa, Veretout istuu keskikentällä Cristanten kanssa kelvollisena vaihtoehtona. Trocar-tilassa lahjakkaille Zaniololle, Pellegrinille ja Mkhitaryanille ensimmäiset vaihtoehdot Carles Perezin ja El Shaarawyn kanssa. Kaikki italialainen jalkapallo odottaa Zaniolon nopeaa toipumista toivoen: Hyökkäävä keskikenttäpelaaja tekee kovasti töitä palatakseen korkealle tasolle. Pellegrinille avautuu tärkeä liukuovi: Moun kanssa hänestä voi tulla jatkuva ja muuttua erinomaiseksi pelaajaksi ilman ärsyttäviä taukoja, joita hän usein sallii. Armenialainen on ratkaissut viime vuosien riidat ja tulee olemaan Lusitanian-valmentajan käytettävissä toimiakseen kana monien vaaleanpunaisen kyvyn parissa. Elvytettyjen Dzeko ja Mayoral taistelevat tittelistä hyökkäyksen keskellä. Bosnialaisen Mourinhon kanssa hän loi erinomaisen tunteen, lataamalla emotionaalisesti bosnialaisen keskikentän eteenpäin, varjoaan itsestään viime kaudella, antaen hänelle myös kapteenin käsivarsinauhan Ternanaa vastaan. se merkitsi kuilua Dzekon ja Fonsecan välillä. Selkeät ideat, ihmissuhteet jäljillä. Mourinhon Rooma alkaa muotoutua. Fantasiajalkapallossa Mancini, Vina, Veretout, Pellegrini ja Dzeko näyttävät mielenkiintoisimmilta nimiltä. Varo Bosnian hyökkääjää, tunne Mourinhon kanssa on selvä. Se voisi palata loistoonsa …

.

Katso se täältä