July 28, 2021

Fomrula 1, Hamilton Britannian GP: n jälkeen: hänet vahvistetaan Silverstonen kuninkaaksi

Se oli vaikea aika Mercedes: Voimayksikön aikakauden pisin voittojen nopeus, viisi kilpailua, vastapisteenä 3-kilpailuinen Verstappen-juova … joka olisi voinut olla viisi ilman Bakun puhkeamista..

Siinä, mikä oli jo hänen hallituskautensa, Hamilton ymmärsi tärkeät numerot. Se on hänen 8 ^ vittoria a Silverstone: tulee siten historian ensimmäinen kuljettaja, joka on voittanut 8 kertaa kahdessa piirissä, missä Michael sSchumacher se laskee 8 menestystä, mutta vain a Magny-Cours. Odota hetki, mutta mikä on toinen piiri, jossa Lewis on voittanut 8 kertaa? L ‘Hungaroring, kalenterin seuraava kilpailu, jossa Hamiltonilla on siis ensimmäinen ottelupiste legendaarisen sadan voiton saamiseksi

Se voitoista se ei ole ainoa ennätys, jonka Hamilton on asettanut Silverstoneen tänä vuonna. Kahdentoista kerran hän otti palkintokorokkeen täällä, mikä vastaa Michael Schumacherin asettaman yhden radan ennätystä Imola, Katalonia e Montreal; näin tehdessään Lewis on saanut ainutlaatuisen saavutuksen: vain hän on onnistunut pukeutumaan 9 peräkkäiseen. Hamilton on itse asiassa sijoittunut vasta ensimmäiseksi tai toiseksi vuodesta 2014 lähtien (viime vuonna Silverstounessa oli kaksi kilpailua).

Kun Hamilton on palkintokorokkeella, Charles Leclerc, 13. urakilpailu (kyllä: Lewis 12 palkintokoroketta vain Silverstone, Charles 13 kaikissa kilpailuissaan, jotka hän on juossut), joka sijoittaa lähes vuoden kestäneen paaston loppuja Bottas.

Valtteri on etsimässä itseään tilaa kuljettajien joukossa, jolla on eniten podiumeja historiassa: 62. sija kolmen parhaan joukossa sijoittaa hänet 9. sijalle koko ajan David Coulthardin kanssa. Bottas sijoittui myös Suomen 240. palkintokorokkeelle, joka on kaikkien aikojen viides maa Ison-Britannian (707), Saksan (415), Ranskan (307) ja Brasilian (293) jälkeen.

.

indeksi