August 4, 2021

Jagr valmistelee kostaa: Teen parhaani hengissäni!

Sport.cz

Muistatko nuo kaksi NHL: n ulkoilmaeduelia?

Ensimmäisessä en edes tiennyt mitä odottaa siitä. Ja jopa minulle, joka olen kokenut melkein kaiken, se oli uskomaton kokemus lähes 50000 katsojan edessä. Toisaalta loukkaantuin ensimmäisellä jaksolla. Ehkä suuren talven takia enkä ollut silloinkaan nuorin.

Mitä opit toisesta ottelusta?

En aliarvioinut sitä ja pukeuduin lämpimämpiin asioihin. Käärin myös jaloissani pyyhkeet pitämään lihakseni erityisen lämpimänä. Pelaajillamme ei kuitenkaan pitäisi olla tätä ongelmaa, koska he ovat yleensä paljon nuorempia kuin minä. Ja teen parhaani hengissäni.

Winter Hockey Games 2021 -ohjelma Špindlerův Mlýnissä
Tiistaina 7. joulukuuta
junioriottelut
Keskiviikkona 8. joulukuuta
sponsoreiden ottelu jalkapallo-legendoja vastaan
Torstaina 9. joulukuuta
Yliopisto vs. naisten jääkiekko
18:00 Kladno – Pardubice
Perjantai 10. joulukuuta
12:00 Vrchlabí – Vsetín
16:00 Tšekki – Slovakia (legendoja)
Lauantaina 11. joulukuuta
12:00 Tšekki – Slovakia (para jääkiekko)
16:00 Hradec Kralove – Sparta
Huomaa: Koko ohjelman lähettää suorana O2 TV Sport.

Mitä lupaat talviurheilupeleistä, jotka järjestät yhdessä ja tarjoat kaksi ekstraliigan ottelua, yhden ensimmäisen liigan ottelun ja toisen rikkaan jääkiekko-ohjelman?

Haluamme, että se on suurin ja paras tapahtuma jäällä, joka on koskaan ollut Tšekissä. Haluan, että yleisö saa rahansa arvoisen. Jotta he voisivat sanoa, että he pitivät siitä, että se, mitä he olivat maksaneet heistä, oli palannut suuren kokemuksen muodossa. Yritimme valmistaa heille todella rikas jääkiekko-ohjelma viiden päivän kuluessa.

Upea jääkiekonäyttely Špindlissä! Jágrilla on uusi vastustaja, myös Vsetín on toiminnassa

Pidätkö Špindlia sitoumuksena, ettet saa lopettaa jääkiekon pelaamista siihen asti, jotta voit pelata?

En edes suunnitellut lopettaa. Toisaalta haluan tehdä kaiken puolestani, kun pelaan noita otteluita pelatakseni ne mahdollisimman laadukkaasti.

Odotatko todella ottelua Dynamon kanssa St.Peterin laskettelurinteessä?

Pidän sitä kostona kahden vuoden takaisesta keskinäisestä ottelusta, kun hävisimme heille Kladnossa. Kaikki oli tuolloin ja se oli itse asiassa ensimmäinen askel kohti putoamistamme ylimääräisestä liigasta.

Jágr kertoo: Hämmennyksestä, pilkasta ja inhosta lomalla. Miksi hän antoi Babišille korin?

Kun olet hyväksynyt Pardubicen tapahtuman järjestäjäksi, etkö harkinnut vaihtoehtoa, jonka mukaan lyhennät alun perin suunniteltua Spartan ja Hradecin välistä ottelua ja luot uusia, houkuttelevampia kaksintaisteluita Sparta – Kladno ja Pardubice – Hradec?

Jo tällä tavalla oli erittäin vaikea järjestää lippuja alkuperäiseen Kladnon ja Vrchlabín väliseen otteluun. Näin meidän olisi vaihdettava lippuja seuraavaan otteluun, mikä olisi vielä monimutkaisempaa.

Aiotko nousta Špindliin vain Kladnoa varten?

Minulla on aika kiireinen viikko. Minulla on tiistaina todennäköisesti ainoa vapaa päivä, joka on varattu junioreille, en enää sovi iän kanssa. (Nauraa). Ei nyt tosissani, mutta Pardubicen vastaisen ottelun lisäksi pelaan mielelläni tšekkiläisten legendojen kanssa slovakialaisia ​​vastaan. Joten jos en loukkaannu …

Kenen pitäisi aloittaa kaikki tšekkiläisten legendojen puolesta?

Parhaiden pelaajien löytäminen ei ole ongelma. Suurin osa heistä tulee voittaneista olympialaisista Naganossa vuonna 1998. Suurin osa parhaista pelaajistamme osallistuu tapahtumaan Špindlissä, ja uskon, että se tulee olemaan samanlainen slovakien kanssa.

Kuinka keksit edes ajatuksen järjestää ottelu yliopiston joukkueen ja naisten jääkiekkojoukkueen välillä?

Ensin halusimme asettaa tasavallan kaksi parasta yliopistoa toisiaan vastaan ​​ja sitten naisten maajoukkueen ottelun naisten liigan valintaa vastaan. Mietimme sitten, miksi emme yritä koota sitä yhteen. En tiedä, ovatko miehet koskaan pelanneet naisia ​​vastaan ​​historiassa, ja uskon, että siitä tulee hieno ottelu. Mutta häntä ei saa pelata kehossa.

Oletko optimistinen siitä, että viime vuoden skenaariota, jolloin tapahtuma oli lykättävä himon takia, ei tapahdu?

Olen hyvin optimistinen ja uskon, että ryömätoimenpiteitä koskevat toimet ovat vähäisiä, ehkä ei lainkaan. Etuna on, että sitä pelataan ulkona eikä suljetulla stadionilla. Uskon, että kaikki sujuu ja soitetaan väkijoukon edessä.

.

paikka