July 31, 2021

Lazio, 11 maalia ystävyysottelussa Fiori Barp Mas: Luis Alberto -hattutemppu

LAZIO-FIORI BARP MAS 11-0

4 ‘F. Anderson, 19 ‘, 38’ e 45 ‘Luis Alberto, 34’ e 42 ‘Caicedo, 36’ Hysaj, 65 ‘Marusic, 72’ Akpa Akpro, 77 ‘e 85’ Muriqi

LAZIO ENSIMMÄINEN KERTA: Mitä; Lazzari, Luiz Felipe, Patric, Hysaj; Milinkovic, Leiva, Luis Alberto; Felipe Anderson, Caicedo, Moro.

LAZIO TOINEN PUOLI: Reina; Marusic, Vavro, Radu, Kamenovic; Ensimmäinen Akpro, Escalante, Cataldi; Adekanye, Muriqi, Jony.

Ensimmäisen 11 parhaan testin jälkeen Cadoressa Lazio hän palasi kentälle toisen ystävyysottelun aikana ennen kauden alkua. Toinen selkeä voitto, 11-0 Fiori Barp Masia vastaan. Maurizio Usein kokeile tavallista 4-3-3 Felipen kanssa Caicedo johti hyökkäystä ulkopuolisten Felipe Andersonin ja Raul Moron mukana. Milinkovic-Savic ja Luis Alberto ovat keskikenttäpelaajia kummallakin puolella Lucas Leivaa. Puolustuksessa ulkopuoliset ovat Lazzari ja Hysaj, Luiz Felipe ja Patric keskellä täydentävät nelimiehen linjan Pepe Reinan edellä. Ensimmäisellä puoliskolla loistavat päähenkilöt Luis Alberto hattutempulla ja Felipe Caicedo ahdistimella. Sarri muuttuu paljon toisella puoliskolla keskittyen Muriqi hyökkäyksen keskellä, jota Adekanye ja Jony tukevat. Puolustuksessa se osoittaa Kamenovic vasemmalla Marusic oikealla ja Vavro-Radu-pariskunta keskellä. Keskikentällä Akpa Akpro ja Cataldi Escalanten sivuilla. Toisella puoliskolla kuitenkin Muriqi tekee kaksi maalia, viimeisen ottelun.

Tarina tavoitteista: suosionosoitukset Hysajille

syventäminenSarrin mini-Messi: Luka Romero on Roomassa

Vain 7 minuuttia, kun Biancocelesti ottaa johtoaseman Felipe Anderson mikä muuttaa Leivan avustuksen. Rkl Luis Alberto klo 19 ‘antaa Sarrin joukkueen siirtää kaksinkertaistamisen sen jälkeen Caicedo vähän ennen kuin hän oli ohittanut rangaistuspotkun. Ecuadorin hyökkääjä sai anteeksi pian sen jälkeen, kun hän talletti 3-0-maalin verkon jälkeen, kun myös maalivahti puuttui. Poker tekee sen Hysaj 36 ‘: lla, hienolla vasemman jalan laukauksella. Mutta enemmän kuin tavoite, uutisten tekeminen on läsnä olevan yleisön suosionosoituksia, jotta viimeisten päivien kiista saataisiin päätökseen Albanian kanssa. Kohdassa 38 ‘5-0 saapuu myös oppikirjatoiminnolla: Caicedo osallistuu myös, Milinkovic-Savic kantapäällä palvelee Luis Alberto joka menee verkkoon. Ensimmäisen puoliskon lopussa he tekevät maalin Caicedo ja sama Luis Alberto, 7-0: n kanssa, jonka kanssa menet välillä. Lazio vaihtuu toisella puoliskolla ja neljä muuta maalia saapuu. 65-vuotiaana Marusic lyö maalivahtia oikealla etäisyydeltä pian sen jälkeen Ensimmäinen Akpro johtaa yhdeksännen maalin. Muriqi, tuella, tuo tuloksen finaaliin 11-0.

.

Katso