August 2, 2021

Naisten sarja A7 La7: ssä ja Timvisionissa vuoteen 2023 saakka

Seuraavien kahden kauden aikana naisten huippuliiga, Italian Cup ja naisten Super Cup ovat saatavilla Kairon viestintätelevisiossa.

Naisten Serie A vaihtaa virallisesti kotinsa. Seuraavien kahden kauden aikana ensimmäinen naisten jalkapallosarja on saatavilla Timvision-alustalla ja La7-televisiokanavalla. Itse asiassa FIGC on tänään päässyt sopimukseen Tim TV: n ja Kairon Communication-lähetystoiminnan harjoittajan kanssa kahden vuoden ajanjaksoksi 2021-2023. Saatuaan nähdä naisten jalkapallo-ottelut Sky Sportissa, tämän päivän sopimus muuttaa pöydän kortteja. Vaikka Timvision jatkaa suoraa lähetystä kaikista huippuliigan otteluista, La7-verkosto (mukaan lukien La7 ja La7d) 28. elokuuta alkaen tuo ottelun jokaiselle Serie A -päivälle.

“Naisten Serie A -klubien kokoonpano on antanut meille toimeksiannon käsitellä konkreettisimpia audiovisuaalisten oikeuksien tarjouksia kahden seuraavan urheilukauden aikana. Sen lisäksi, että kaikki ottelut löytyvät TimVisionin OTT: lta, iso uutinen on, että pystymme näkemään yhden ottelun päivässä selkeässä La7: ssä, mikä antaa liikkeelle mahdollisuuden tavoittaa yhä enemmän ihmisiä ja perheitä koko Italian alueella “Nämä ovat naisten jalkapallodivisioonan presidentin Ludovica Mantovanin sanat.

EI AINOASTAAN SARJA A

Jalkapalloliiton kanssa tehty sopimus ei koske vain liigan otteluita. Timvision ja La7 ovat saaneet oikeudet kahteen muuhun naisten jalkapallodivisioonan pääkilpailuun, nimittäin Italian Cupiin ja Italian Super Cupiin.

Tim’s on-demand -alusta lähettää Italian Cupin viimeiset vaiheet puolivälieristä viimeiseen otteluun, ja La7-verkko alkaa sen sijaan semifinaalista. Toisaalta Super Cupista toisaalta Kairon viestintäyhtiö lähettää uudet turnausmuodon kolme ottelua. Siksi La7-verkossa näkyy yhteensä 28 kilpailua vuodessa.

TUULI UUTTA

Tänään tehty päätös, joka antaa jatkuvuuden naisten jalkapallon uudistuksille. Kaudesta 2022–2023 joukkueiden määrä ylimmässä liigassa laskee 12: sta 10: een ja virallisesti siirtyy ammattitaidon aikakauteen. Putoamismäärät laskevat kahdesta yhteen, ja Serie B: n joukkueiden lukumäärä kasvaa nykyisestä 14: stä 16: een. FIGC: n liittoneuvosto päätti 9. kesäkuuta tekemänsä päätöksen avulla lisätä vetovoimaa ja kilpailukykyä. naisliike, jotta siitä tulisi yhä suosittu tuote Italian urheilu- ja televisiomarkkinoilla.

hänen