July 28, 2021

Olympialaiset, Tokio: kaksi tien testiä

Kilpailijat: Evenepoel saapui Tokioon hyvissä ajoin. Kvartetissa Tanska on pelottava

kirjeenvaihtaja Ciro Scognamiglio

Jos pylväs, jonka Filippo Ganna yrittää voittaa, on erittäin korkea, se riippuu myös hänen kohtaamiensa kilpailijoiden valtavasta laadusta ja siitä, kuka omistautuu vain yhdelle kahdesta sitoumuksesta. Aikakokeilun kaksi kierrosta Fuji-radan (44,2 kilometriä) ympärillä on hieman yli 700 metriä korkeudessa, aina kostealla lämmöllä ja sateella.

Wout van Aertin nimi on ensimmäinen, joka tulee mieleen, Primoz Roglic (joka jäi eläkkeelle Tourista kahdeksan vaiheen jälkeen kaatumisen vuoksi) on toinen. Mutta sitten: kuinka voimme aliarvioida Remco Evenepoelin, joka on harjoittanut kiipeilemällä (myös) Mortiroloa ja ollut Japanissa jo kymmenen päivää? Kuinka sulkea a priori pois Dumoulin ja Almeida, Dennis ja Küng?

Tule Harrogate

“Se saattaa muistuttaa Harrogaten maailmanmestaruuskilpailujen aikajaksoa kaksi vuotta sitten (Dennis-Evenepoel-Ganna palkintokorokkeella, toim.) – kertoo valmentaja Davide Cassanin oikeanpuoleinen mies ja jo moninkertainen erikoisalueen Italian mestari Marco Velo. . lyhyet ja kovat kyyneleet, täällä nousut ovat säännöllisempiä lukuun ottamatta piirin sisäänkäynnin sektoria, joka on jopa yli 10 prosenttia. Filippon köydet, koska tämän tyyppisillä nousuilla voit tehdä voimaa ja nopeutta. Lopullinen keskiarvo? Haluan sanoa, ettei yli 50 tunnissa, mutta en halua liiallisesta epätasapainosta, tutkimme sitä hyvin, kun hän on myös siellä. Radalla Lasse Norman Hansen, Julius Johansen, Rasmus Pedersen, Frederik Rodenberg: Tanska, joka Berliinin maailmanmestaruuskilpailuissa 2020 toi kvartetin maailmanennätyksen stratosfäärin 3’44 “672: een, on edelleen voitettava kansakunta, vaikka ct Marco Villa muistaa perustellusti, kuinka “tuo aika tehtiin finaalissa, voidakseen luottaa Uuden-Seelannin herätykseen. Aikaisempi viite 3’46 ”203 on totta. “Ganna, Simone Consonni, 20-vuotias Jonathan Milan ja Francesco Lamon (joilla on herkkä startin rooli) lähtevät erinomaisesta 3’46” 513: sta, myös Berliinissä 2020, ja Montichiarissa harjoituksissa viimeisen muutaman päivän ajan ne ovat jo parantuneet. Yllätyksiä lukuun ottamatta he ovat omistajia, kun Bertazzo ja Viviani ovat valmiita lähtemään. Hän selittää Villa uudelleen: “Meillä ei ole viimeaikaisia ​​viitteitä. Olemme edistyneet, mutta muut eivät varmasti ole pysyneet paikallaan. Esimerkiksi Sveitsi: Bissegger edistyi tiellä suuresti ja he eivät tuottaneet yhtä vahvaa kuin Imhof, joten kai he löysivät paremman. Australia vaimeni vuonna 2020, mutta ei mene pieleen toisen vuoden peräkkäin. Uusi-Seelanti on jo tehnyt 3’46 ”. Kvartetteja on 8, olemme jo harkinneet 4 “. Italia ei nouse korokkeelle kvartetissa Meksikosta 1968 (pronssi). Vuosi on synonyymi vallankumoukselle: olisi mukavaa, jos Izu-velodromi tervehtii toista. Kolmivärinen.

.

Katso, mitä löysin