August 3, 2021

Olympialaiset, Tokio: sosiaalinen hyökkäys Ferraria vastaan, Biles puolustaa heitä

Kuuma voimistelu Tokiossa. Viesti määrittelee siniselle rasistisen lauseen, jota hän ei puhunut, mutta loukkaukset ja uhkaukset käynnistyvät sosiaalisissa verkostoissa. Yhdysvaltain olympialainen: “Lopeta, Vanessalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa”

Olympialaiset eivät ole vielä alkaneet, ja Vanessa Ferrari on jo alkanut hypätä vanteiden läpi. Tällä kertaa puolustautuakseen Simone Bilesia vastaan ​​kohdistuvasta rasismista syyllisyydestä, postuumuksesta ja väärästä. Kaikki syyt Carlotta Ferliton vanhasta ilmoituksesta Antwerpenin maailmancupin säteen finaalin jälkeen, jossa entinen sininen ja maailmanmestari olivat sijoittuneet vastaavasti neljänneksi ja viidenneksi Bilesin taakse.

Eilen sosiaalisesta viestistä pelastettu onneton lause: “Seuraavan kerran me Vanessan kanssa maalamme kasvomme mustaksi voittaaksemme”. Riidan kuumuuden sanelema lipsahdus, jota seuraa välittömästi urheilijan anteeksipyyntö ja federgymnastics. Suljettu tapaus, haudattu magnesiumpölyn alle. Huolimatta oikeudesta tulla unohdetuksi, verkko ei unohda, joten kysymys, josta Ferrari on aina kutsunut itsensä, on palannut esiin. Heti kun tämä vanha lausunto, joka ei ollut hänen omaa, julkaistiin uudelleen, Vanessaa iski todellinen paska, josta hänen täytyi puolustautua sosiaalisella viralla.

“Minua vastaan ​​hyökätään kommenteilla ja loukkauksilla rasistisesta lauseesta @simonebilesia vastaan, mitä en ole koskaan sanonut! Tämän sanoi joukkuetoverini vuonna 2013, ja minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Joku syytti minua epäoikeudenmukaisesti, ja tämä on jaettu tarkistamatta ensin, että tämä on totta. Niiden, jotka jakavat tämän viestin minua vastaan, tulisi ottaa oma omatuntonsa, koska he syyttävät väärää henkilöä. “Väkivalta, joka pakottaa kuningatar Simone Bilesin puuttumaan henkilökohtaisesti puolustamaan vuoden 2006 Århusin maailmanmestaria, vastaamalla viestin kommentteihin.

Moniolympiaamerikkalainen amerikkalainen on pyytänyt Vanessalta anteeksi tapahtumasta ehdottamalla rauhankokousta: “Toivon tapaavani teidät alustalla ja anteeksi virallisesti anteeksi siitä, mitä jouduitte kärsimään. Sillä välin, onnea sinulle Italian joukkueessa! ”. Simone ja Vanessa, kuningattaret jopa laiturilta.

.

Kokeile tätä