August 3, 2021

Olympialaisissa Ona Carbonellilla on lapsi ja hän ei halua imettää lasta

31-vuotias espanjalainen synkroni löysi itsensä risteyksestä: pelasi mahdollisuuksiaan Tokiossa alle vuoden ikäiseltä lapselta tai valitsi imetyksen, jättäen pelit. Intohimo urheilulle vallitsi

kirjeenvaihtaja Stefano Arcobelli

Olympialaisten lykkääminen suosi kilpailukykyistä Ona Carbonellia, 31, joka oli vakuuttunut palaamaan lapsensa jälkeen, kuten jo maanmiehensä Gemma Mengualille, ja venäläisille Svetlana Romashinalle ja Natalia Ischchenkolle. Espanjan synkronetti Carbonell, 2 olympiamitalia 2 osallistumisessa, löysi itsensä tienhaarasta, kun hän jätti edes yhden vuoden ikäisen lapsensa olympiakylän ulkopuoliseen hotelliin eikä pystynyt pitämään häntä mukanaan imettääkseen häntä. : osallistua Tokioon tai luopua?

valinta

Loppujen lopuksi intohimo urheiluun vallitsi ja synchronette, 31, elää Tokion kisoissa kaukana kumppanistaan ​​Pablosta ja pienestä Kaiista. Urheilijoiden perheet eivät voi osallistua olympialaisiin. Järjestäjät tekivät poikkeuksen imettäville vauvoille joidenkin urheiluäitien arvostelun jälkeen. Mutta vauvat eivät voi jäädä kylään, ja heidät on majoitettava yksityisiin tiloihin, kuten hotelleihin. Edellytykset, jotka lopulta estivät Ona Carbonellia viemästä kumppaniaan ja poikaansa Japaniin. “Kun synnyin Kaiin ja olin toipumassa osallistumaan peleihin, kysyin ensin, voinko ottaa hänet, koska imetin häntä, ja he sanoivat minulle ei – hän selitti sosiaalisessa mediassa videossa, jossa hän ilmestyy imetyksen aikana. hänen vauvansa -. Muutama viikko sitten jotkut urheilunaiset tuomitsivat verkostoissa vaikean tilanteen, joka koostuu valinnasta imetyksen, perhe-elämän ja olympialaisten välillä.

Veto Bachiin

Puhuessaan Espanjan urheiluviranomaisten kanssa ja kirjoittamalla KOK: lle selvittääkseen hänen tilannettaan: “Kaksi viikkoa sitten he vastasivat, että voisin mennä Japaniin, mutta Japanin hallituksen asettamilla ehdoilla.” Pablo ja Kai hotellissa “että emme tienneet kuinka kaukana se olisi kylästä ja että he eivät voineet lähteä 20 päivän aikana, jonka aion viettää Tokiossa”. Olosuhteet, jotka “eivät ole yhteensopivia olympialaisten suoritusten kanssa”, jotka vakuuttivat hänet luopumaan perheestään.

Innoittamana Mandela

Carbonell vuonna 2019 MM-kisoissa Solon hopean ansiosta oli irrottanut Ishchenkon kaikkien aikojen MM-kisojen sisustetuimmista naisista 22 palkintokorokkeella, kolmanneksi vain amerikkalaisten uimareiden Michael Phelpsin (33) ja Ryan Lochteen (27) jälkeen. Espanjalainen on saanut inspiraationsa sankarillisesta entisestä eteläafrikkalaisesta apartheidin vastaisesta presidentistä Nelson Mandelasta, jonka mukaan urheilulla “on kyky muuttaa maailmaa eikä antaa mitään hätää syrjinnästä”. Suuri ihanteellinen voima. Kuten tämä toinen suuri uimari, joka ei anna periksi, lyhyesti sanottuna. Tieteenalalla, jossa hymyjen ja koreografian takana on erittäin kovaa työtä teknisen parannuksen parissa. Kokemus auttaa: siinä kaikki.

http://www.4rouesmotrices.com/magpierss/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

Saat lisätietoja