August 2, 2021

Rooma, Zaniolo: toipuminen jatkuu. Mourinho eristää hänet juorusta

Kentällä hiukan pelkoa, oikeutettua, huonon vamman jälkeen yksityiselämän ulkopuolella kulkee mikroskoopin alla: portugalilainen valmentaja neliöi hänen ympärillään

Tähän mennessä Nicolò Zaniolo on tottunut elämään valokeilassa. Se tapahtuu kaikille ennalta määrätyille, jos laitamme sitten sosiaalisen ikän – jota hän käyttää ja jota joskus väärin päivittäin – tässä on, että pojan kaikki toimet, ei pelkästään kentällä, kulkevat mikroskoopin alla. Se tapahtui myös eilen Triestessä: Zaniolo on palannut kentälle alusta alkaen, ja hän osoittaa hyviä näytelmiä, syöttöviivoja ja kyyneleitä, joita Roomassa on harvoilla, ja jopa ilman ottelun vauhtia tekee selväksi, miksi häntä pidettiin paras nuori mies Italiassa. Hän on edelleen lahjakkana, mutta nyt häneltä puuttuu vain jatkuvuus kentällä ja edes vähän onnea.

PELOT

Kaikessa tässä eilen Triesten Zaniolo näytti kuitenkin toisinaan hermostuneen, varsinkin kun hän reagoi virheeseen tarttumalla Mourinhon pettymyseleen. Nicolò ei pitänyt Triestinan pelaajien liiallisesta huomiosta myös siksi, että kahden vakavan loukkaantumisen jälkeen, vaikkakin tiedostamattomasti, pelkää edelleen. Ja sitten hän reagoi. Hänen joukkuetoverinsa puolustivat häntä, mutta he myös palauttivat hänet rauhalliseksi, ja niin teki myös valmentaja, joka sitten odotetusti vei hänet pois 45 ‘: sta muiden suurten nimien ohella. Nämä eivät varmasti ole yksinkertaisia ​​päiviä Nicolòn yksityisellä rintamalla.

KENTTÄN JA GOSSIPIN VÄLILLÄ

Trigoriassa Zaniolo on moitteeton poika, ja tässä vertailu pahoihin poikiin Balotelliin ja Cassanoon (esimerkiksi), jotka aiemmin ohittivat harjoittelun ja ottelut, ei ole enää voimassa. Hän ei ohita yhtä, ja päinvastoin, joskus häntä on pidätettävä liiallisella innostuksella ja halulla. Mutta on järkevää, että hänen yksityiselämässään tapahtuva, lähestyvä isyys, vaikeat suhteet entiseen tyttöystäväänsä ja seuraavat seuraavat aiheuttavat hänelle ärsytystä. Varsinkin kun asia oli annettu asianajajille ja Zaniolo perheineen ei odottanut Saran sosiaalista puhkeamista. Räjähdys, johon Nicolò, johtajansa ja asianajajiensa neuvona, ei vastannut. Ja hän tekee niin edelleen, koska hän ei aio antaa itselleen raskauden tai lapsen syntymän näyttämistä.

Suhde yhteisymmärryspöytäkirjaan

Tässä mielessä Mourinho on neliö hänen ympärillään: Trigoriassa hän työskentelee siellä joka päivä, seuraa häntä askel askeleelta ja haluaa henkilökohtaisten tapahtumien jäävän tieltä. Hän tietää, että Zaniolon on keskityttävä vain jalkapalloon, ja tämän hän pyysi häneltä erilaisissa päivittäisissä haastatteluissa, joita he ovat tehneet. Monet, jatkat, koska poika on uransa tienristeyksessä, eikä Mourinho halua riskiä menettää tällaista lahjakkuutta. Siksi hän päätti käsitellä klubia henkilökohtaisesti, ja tämä iski Zanioloon niin paljon portugalilaisen valmentajan tavoista ja johtajuudesta hämmästyneenä. Mies, joka voi saada hänet tekemään uran harppauksen: siksi jos Mourinho käskee häntä pysymään rauhallisena ja ajattelemaan vain Zaniolo-kenttää, niin se tapahtuu. Jopa hermojen jarruttamisen kustannuksella, varsinkin kun hänelle sanotaan muutama sana liian monta kentällä. Se on mestareiden kohtalo, ja hänen on opittava elämään sen kanssa.

.

Lisää vihjeitä