August 2, 2021

Tokyo2020, vihkiäisissä läsnä oleva keisari. Egonu-maailman symboli viidestä ympyrästä

Japanin keisari se aiheuttaa melua silloinkin, kun se on hiljainen. Chiyodan alueella sijaitsevasta keisarillisesta palatsista mikään ei tule koskaan ulos ilman lupaa. Jopa triviaali huhu, huhu, on aina käsitelty. Virallinen muistio, johon liittyy keisarillinen luonnos, vaimentaa kouristushuudon olympialaisten mahdollisesta peruuttamisesta. Tokion 2020 järjestelykomitean ykkönen Toshiro Muto ei sulje pois mahdollisuutta olympialaisten peruuttamiseen, vaikka hänen puheensa olisi täynnä monia “jos”, “katsotaan”. Jos tilanne on tarttuvaa Japanin pääkaupungissa ja olympiakylän sisällä, sen pitäisi kärsiä huimaavasta noususta, olisi tarpeen juosta suojaan, äärimmäisenä keinona sanoa STOP, ei enää pelata. Vaikuttaa ilmeiseltä, koska kuka tahansa järkevä henkilö reagoisi tyhmänä. Mutta tällä olympia-aattona on vähän tai ei mitään järkevää, ja täällä hälytys kuuluu muutaman tunnin ajaksi, vaikka KOK: n presidentti onkin Thomas Bach pyrkivät julistamaan neljälle tuulelle: “Cpelien peruuttaminen ei ollut koskaan vaihtoehto. KOK ei koskaan hylkää urheilijoita ”. Mutta sitten Tokion yönä, ikään kuin sulkea päätelmien valo napsautuksella, keisarillisen palatsin muistiinpano saapuu. Kuuden kirjaimen lause, jolla on juhlallisuuden leima: “Keisari osallistuu olympialaisten avajaisiin”. Lisäämällä taiteesta ohjaama harkitsematon: puheessaan hän ei lausu mitään, mikä liittyy sanaan “juhliin”, ei mitään verbiä kuten “juhlia” tai sen synonyymejä. Aivan oikein, sanoilla on painoa, etenkin globaalin pandemian aikana, joka on edelleen käynnissä. Lentopallon keisarinnalla on myös erittäin tärkeä rooli 23. heinäkuuta järjestettävissä avajaisissa. Paola Egonu. Hänen suureksi kunniakseen olympialipun kantaminen yhdessä kuuden muun urheilijan kanssa, jotka ovat viime kuukausina erottaneet itsensä tukemaan lääketieteellistä ja terveydenhoitohenkilöstöä ja ovat tehneet kovasti töitä antaakseen äänensä rokotuskampanjalle. Valtava tunnustus 24-vuotiaasta nigerialaisesta alkuperästä, syntynyt Padovassa, joka puhuu venetsialaisella aksentilla ja murskata kuin vasara kentällä. 24-vuotiaana Egonu on paras pelaaja lentopallomaailmassa, mutta ennen kaikkea pätevä on se, mitä hän edustaa verkon ulkopuolella: herkkä mutta päättäväinen ja ennen kaikkea vapaa nainen, ajatella, rakastaa, olla pelkäämättä sen ulkoistamista. . Oli vähän ‘huono siitä, että häntä ei valittu Italian lipun kantajaksi, kunnioittaen sinisten piispojen Jessica Rossi ja Elia Viviani parin nimeämistä. Paoletta, kuten kaikki häntä kutsuvat, ei tiennyt, että kauneimmat yllätykset ovat odottamattomat. Innoissaan hän paraatii viiden ympyrän symbolilla, joka edustaa urheilijoita ympäri maailmaa.

.

Katso tästä