July 28, 2021

uutisia ja päivityksiä tiedoista ja infektioista

LN
22. heinäkuuta 2021 16.12

Uusi nousu Rooman tapauksissa uusien infektioiden määrän vaihtelussa. Roomassa itse asiassa on 519 uutta koronavirus-positiivista, kun eilen oli 348 ja tiistaina 557. Nykyään Lazion yli 10 tuhannesta vanupuikosta (1443 vähemmän kuin eilen tehdyt) ja lähes 20 tuhannesta antigeenistä yhteensä yli 30 tuhannessa testissä on 792 uutta positiivista tapausta, mikä on 176 enemmän kuin 21. heinäkuuta.

Lisäksi viimeisen 24 tunnin aikana tapahtui yksi kuolema ja 274 toipui. Positiivisten ja puskurien suhde on 7,5%, mutta jos otamme huomioon myös antigeenisen, prosenttiosuus putoaa arvoon 2,6. Esiintyvyys on kasvussa ja nousee 52: een 100 tuhatta asukasta kohti, ja 90% tapauksista on nuoria ikäryhmiä. Infektioiden mediaani-ikä laskee 23 vuoteen. ”Sairaaloihin kohdistuu edelleen vähän painetta: työllistyminen sairaanhoitoalueella on 2% ja tehohoidossa 3%. On vahvistettu, että tässä vaiheessa viruksen verenkierto liittyy pääasiassa nuoriin, joten uusimme kutsun rokotuksiin “, kertoo Lazion terveysneuvos Alessio D’Amato.

Valmistettu Flourishilla

Covid-tapaukset Roomassa 22. heinäkuuta

** Asl Roma 1: 177 uutta tapausta viimeisen 24 tunnin aikana, ja nämä ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.
** Asl Roma 2: 202 uutta tapausta viimeisen 24 tunnin aikana, ja nämä ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.
** Asl Roma 3: 140 uutta tapausta viimeisen 24 tunnin aikana, ja nämä ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.

Uudet infektiot pääkaupungin maakunnissa

** Asl Roma 4: 41 uutta tapausta viimeisen vuorokauden aikana, ja se on yksittäinen tapaus kotona tai perheyhteys tai jo tunnetun tapauksen yhteys. Kuolemia on 0.
** Asl Roma 5: 29 uutta tapausta viimeisen 24 tunnin aikana, ja nämä ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.
** Asl Roma 6: 101 uutta tapausta viimeisen 24 tunnin aikana, ja nämä ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.

Myönteistä muissa Lazion kaupungeissa

Maakunnissa on 102 uutta tapausta ja yksi kuolema on kirjattu viimeisen 24 tunnin aikana. Frosinonen Asl-alueella on 17 uutta tapausta, ja ne ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perheen tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0. Latinan ASL: ssä on 56 uutta tapausta, ja se on yksittäinen tapaus kotona tai jo perheenjäsenillä tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0. Rietin ASL: ssä on 6 uutta tapausta, ja se on yksittäinen tapaus kotona tai perheyhteys tai jo tunnetun tapauksen yhteys. On yksi kuolema. Viterbon ASL: ssä on 23 uutta tapausta, ja ne ovat yksittäisiä tapauksia kotona tai perhesiteellä tai jo tunnetun tapauksen yhteydessä. Kuolemia on 0.

.

lisätietoja