August 2, 2021

Juventus-Napoli 2-0 [Serie A f.]. Kolmivärinen bianconere on 20/20!

Juventus-Napolin suora teksti

seurata Jalkapallonumero otteluraportti reaaliajassa ja suora teksti / Juventus-Napoli (20 ° päivä Serie A, naiset)

JUVENTUS NAPOLI
2 0
VERKOT: 19 Girelli, 29 Bonansea
Lopputulokset
NAISTEN SARJAT:> TULOKSET> LUOKITUS>ALBO D’ORO
ELÄVÄ TEKSTI
JUVENTUS (4-4-2) – Giuliani; Lundorf [71 Hyyrynen], Salvai [57 Sembrant], Gama (K), Boattin; Rosucci, Caruso, Maria Alves [82 Berti], Bonansea; Girelli, Staskova [57 Zamanian]Saatavilla: Bacic, Soggiu, Pedersen, Galli, CernoiaKaikki.: R. Guarino———MAPOLIT (4-3-2) – Tyynyt; Cafferata [75 Fusini], Oliviero, Di Marino (K), Arnadottir; Goldoni, Pedersen, Errico [84 Kubassova], Hjohlman [64 Capparelli]; Nocchi, Popadinova [75 Rijsdijk]Saatavilla: Boaglio, Groff, Risina, Huchet, NencioniKaikki.: A.Pistolesi———Tuomari: GALIPO ‘(Firenze) MARCHETTI-FERRARI——Ammoniitit: 52 Rosucci (J), 83 Bonansea (J)Pali / kulku: 69 Bonansea (J), 71 Girelli (J)Elpyminen: 0 ′ pt – 4 ′

90 + 4 – Rotu päättyy. JUVENTUS VOITTAA NELJÄNNEN KANSALLISEN NIMEKEEN 2 PÄIVÄÄN ENNEN

90 – 4 PERUSTETTUA TAKAISINPERINTÄÄ

86 – Bianconere hyökkää edelleen Caruson kanssa, jonka matala laukaus on hidas peilin ulkopuolella

71 – Girelli kaukaa, mutta pylväs kieltää Juventuksen kolmannen maalin

69 – Juventus lähellä triota Bonansean lyömällä risteykseen kaukaa

60 – Lundorf hallitsee hyvin muutaman metrin päässä vastustajan maalista ja ampuu sitten uskomattoman korkealle toiminnan kehityksessä

52 – Ensimmäinen varoitus ottelusta: keltainen Rosuccille epäsäännöllisestä puuttumisesta Popadinovaan keskikentällä

47 – Girelli koskettaa 3-0 laukauksella matalalta maahan. Pallo sammuu hieman

45 – ENSIMMÄINEN PUOLIPÄIVÄ

42 – Staskova yrittää uudelleen vapaapotkusta, korkea laukaus

38 – Toiminta valokopiossa edellisen kanssa, keskellä Alvesin täydellinen ristitys, johon Staskova puuttuu puuttumatta tavoitteen peiliin

29 – KAKSOISJUVENTUS! Kaikki on helppoa Bonansealle, joka on täysin vapaa rangaistusalueen sydämessä ja jolla ei ole mitään vaikeuksia sijoittaa toinen upea keskitys Alvesista.

23 – Napolin ensimmäinen laukaus saapuu myös Popadinovan kanssa, jonka Giuliani helposti estää

22 – Rosucci pyrkii kaksinkertaistamaan kaukaa. Pallo poikittaispalkin yli

19 – TAVOITE JUVENTUS! Girelli, joka on 50. saavutuksensa liigassa mustavalkoisella pelipaidalla, pystyy toistamaan maalia muutamasta metristä vastustajan maalivahdin hylkäämän, joka oli aiemmin siepannut saman Girellin läheisen päätelmän

16 – Bonansean loistava lentävä laukaus vastustajan rangaistusalueella, mutta tavoitteena on unohtaa

8 – Girelli yrittää vapaapotkua hajautetusti. Korkea pallo poikittaispalkissa

1 – KILPAILU ALKAA. JUVE LIIKUTTAA VERTAILUN ENSIMMÄISEN PALLON

Viimeinen pieni askel tavoitteen saavuttamiseksi ja neljännen peräkkäisen tittelin kunniaksi. Voiton jälkeen ja voitettuaan kaikki tähän mennessä pelatut liigat ottelut Juventus on nyt valmis lopettamaan Scudetto-puheen. Napolia vastaan ​​järjestetylle bianconerelle – tuoreena San Marino Academy -tapahtuman perustavanlaatuisesta menestyksestä – myös tasapeli voi riittää, mutta Rita Guarinon muodostuminen sen sijaan, että olisi tyytyväinen, yrittää tavallaan kolme pistettä jatkaa jahtaamista. AGSM Veronan vuosina 2006-2009 tekemät peräkkäiset kotivoitot.

Juve-Napoli avaa 20. päivän ohjelman klo 12.30. Klo 15.00 on tarkoitus aloittaa Empoli-Hellas Verona ja Sassuolo-Pink Bari, ja tämä viimeinen ottelu voi antaa päätöksen – neljän ylimmän kauden jälkeen – Apulian yrityksen pudotuksesta.

Huomenna klo 12.30 Milanon ottelu alkaa uudelleen, joukkue, jolla oli ansioita kaataa johtajat hänen matkallaan Serie A TIMVISION -tapahtumassa. Rossoneri, joka on jo ennustettu kohti TIMVISION Italian Cup -finaalia, joka pelataan 30. toukokuuta Mapei-stadionilla Reggio Emiliassa, isännöi Fiorentinaa Vismarassa, jota kutsuttiin lunastamaan odotuksia alhaisempi vuosi. Rooman jälkeen – toinen cup-finalisti – vierailee Florentia San Gimignanossa, joka on päättänyt keskeyttää jaksonsa, joka on nyt kestänyt neljä kierrosta (Toscanan viimeinen voitto juontaa juurensa 27. helmikuuta).

Samalla San Marinon akatemia pelaa viimeisen pelastusmahdollisuutensa haastamalla Attilio Sorbin Interin Aquavivalla. Isännöille, jotka odotetaan ensi viikonloppuna Pink Baria vastaan ​​ottelusta, tasapeli voi myös olla hieno, mutta se ei ole helppoa, koska matkalla he löytävät terveellisen muodostuman, jota Gloria Marinellin näytelmät vetivät viime viikkoina yhdeksästä maalista liigassa, vain kaksi vähemmän kuin koko San Marinon joukkue.

https://www.numericalcio.it/coppa-italia-femminile/coppa-italia-femminile-programma-e-risultati-delle-gare/

http://local.eteamsys.com/lib/magpie/scripts/magpie_debug.php?url=https://funnynews.xyz/feed

Koko artikkeli