July 28, 2021

Paini AEW: Darby Allin osallistuu Fyter Festiin

Entinen TNT-mestari voittaa Coffin-ottelun Ethan Pageia vastaan ​​ja sulkee Fyter Festin ensimmäisen osan räjähdyksellä. Toisen, kahden muun tittelin takia, tapaaminen tapahtuu perjantaina klo 22.00 Sky Sport Arenalla

Suuri näyttely odotettiin ensimmäisestä yöstä Fyter Fest ja odotukset eivät olleet pettyneitä. Toiminta kehässä oli korkealaatuista, eikä federaation “kuumimmista” tapahtumista puuttunut merkittävää kehitystä. Ja yleisö palkitsi AEW, toi Dynamite takaisin yli miljoonan katsojan Yhdysvaltoihin huolimatta erittäin vahvasta suorasta kilpailusta NBA-finaalin 4. ottelussa. Loistaa ennen kaikkea oli jälleen kerran Darby Allin, nyt päätapahtumavarmuus. Darbysta tuli päähenkilö uudelle tajuttomuuden rajojen rohkeuden koetukselle, jonka ansiosta hän kukisti ”All Egon” Ethan Page ensimmäisessä All Elite Wrestling Coffs -ottelussa. Ja ei onnellinen siitä, että suljet kaaren kilpailijan vuonna vain, hän myös rikkoi sen heittäen itsensä valtavalla Arkkupisaralla. Ikimuistoinen hetki, joka päätti näyttelyn, joka ei todellakaan ollut tunteista niukka.

Moxley on edelleen Yhdysvaltain IWGP-mestari. Hänelle nyt Lance Archer

lue myösAEW Paini: Malakai Blackin järkyttävä debyytti

Fyter Fest oli avautunut voittamalla Yhdysvaltain IWGP-tittelin Jon Moxley, kovaa Karl Andersonia vastaan, luultavasti viime aikojen parhaan yksittäisen esityksensä kirjoittaja. Mutta uudelle isälle Moxleylle ei ole aikaa levätä laakereillaan, kun otetaan huomioon, että Fyter Festin toisena iltana hänen on puolustettava titteliä uudelleen Lance Archer, painija, jolta hän oli nappannut sen 4. tammikuuta 2020 14. painoksen aikana Paini valtakunta, New Japan Pro Wrestlingin tärkein tapahtuma. Ja määräys on sama kuin nähtiin tuossa eeppisessä Tokyo Dome -haasteessa: Texas Death Match, tai ottelu, jossa voitto voidaan saavuttaa vain tekemällä vastustajan mahdottomaksi vastata kymmeneen. Moxley on suotuisa levy Murderhawk Monsterin kanssa, joka voitettiin silloinkin, kun AEW-titteli oli nostettavissa, Dynamiten ensimmäisen vuosipäivän erityisjaksossa. Mutta tällä kertaa Texan Archer pelaa kotona, a Dallas, ja on vielä motivoituneempi useiden epäonnistuneiden otsikkojen useiden hyökkäysten jälkeen.

Paini AEW

Muita tuloksia Fyter Festin ensimmäisestä illasta

Erityisen odotettu ottelu oli kahden kehän veteraanin välinen ottelu, Matt Hardy e Christian Cage, kilpailijat 23 vuoden ajan, jolloin he ovat kirjoittaneet pysyviä sivuja painihistoriasta, etenkin tag-tiimiluokalle. Tällä kertaa yksittäisessä ottelussa kristitty voitti, pitäen omansa ennallaan lyömätön AEW: ssä. On luonnollista ajatella, että hän taistelee tittelin puolesta pian. Joka voitti tittelin Fyter Festillä, on “Absolute” Ricky Starks jonka hän palasi pahasta niskavammasta palattuaan Brian Cage epävirallisesti tunnustetun FTW-tittelin puolesta Team Tazin sisaruksessa, joka kävi avoimesti Starksin hyväksi, helpottaen hänen voittoa Hookin ja Powerhouse Hobbsin koordinoidulla häirinnällä. Kun Tazin henkisen perinnön symboli on hänen käsissään, Starksista tulee käytännössä johtaja Fraktion “kentällä”, kun taas Cage on olennaisesti suojattu. On mielenkiintoista nähdä “The Machine” -reaktio, joka ei varmasti tule epäonnistumaan. Illan muissa otteluissa ”The Magical Girl” Yuka Sakazaki palasi AEW: hen voittamalla melko sujuvasti Penelope Ford, sillä aikaa Sammy guevara hän vahvisti armonsa tilansa päästämällä eroon lupaavista muutamassa minuutissa Pyöräilijä Yuta.

Paini AEW

Cody ja Malakai Black: kilpailu lähtee liikkeelle

Yllättävän debyyttinsä jälkeen Road Ragerillä, Malakai Musta teki toisen esiintymisensä AEW: ssä. Tällä kertaa kyseenalaisti avoimesti Cody Rhodes, joka viikko edeltävänä päivänä oli joutunut valmentaja Arn Andersonin kanssa entisen Tommy Endin kauhistuttavan pyöräytyksen uhriksi. Black ei antanut itsensä rukoilla, ja syyttäen viime viikon hyökkäyksen siihen, että hän ei enää näe Codyssä, menneiden aikojen kipinää, vastasi American Nightmare -haasteeseen esiintymällä kehässä. Yleisö Austin oli tempauksissa, ennakoiden näiden kahden välistä fyysistä vastakkainasettelua, joka estettiin turvallisuus. Tunne on, että välienselvittelyä on vain lykätty.

Paini AEW

Hangman Page ja Jericho: esteradat

Mitä “Hangmanilla” on yhteistä Adam Page e Chris Jericho? Sen lisäksi, että he olivat kaksi painijaa, jotka pelasivat ottelua avaavan AEW-tittelin saamiseksi Jerichon voitolla Page at All Out 2019 -pelissä, molemmat jakavat myös tosiasian, että heidän on tällä hetkellä pakko kohdata todellisia esteradat saavuttaa tavoitteensa. Page on vihdoin voittanut kaiken epäröinnin ja asettanut haasteen entiselle ystävälleen ja tag-joukkuetoverilleen Kenny Omegalle. Mutta “The Cleaner” on käynnistetty uudelleen tarjoten Cowboylle 5v5-pudotuspelin eliitin ja Page -joukkueen sekä Dark Orderin 4 jäsenen välillä. Jos Hangman and Co. voittaa, paitsi Page voi saada ottelun otsikko AEW kaipaa, mutta Dark Order voittaa tilaisuuden AEW tag -joukkueiden nimiin Young Bucksia vastaan. Jos eliitti voittaisi, sekä Hangmanin että sen liittolaisten olisi luovuttava nimellisistä kunnianhimoista. Sitä ei ole vielä asetettu tiedot ottelusta, mutta on järkevää ajatella, että se tapahtuu lähiviikkoina, todennäköisesti jo Fight For The Fallenissa. Fyter Festin toisena iltana Chris Jericholle on suoritettava ensimmäinen “Jerikon 5 Toilsista”, johon MJF pakottaa hänet saamaan viimeisen ottelun hänen kanssaan. Le Championin vastustaja tulee olemaan Huippu, Shawn Spears, lempinimeltään “puheenjohtaja” kyvystään käyttää tuoleja tylpänä esineenä. Ja MJF: n valitsemalle ehdolle Spears on oikeus käyttää suosikki asettaan ottelun aikana, mikä mahdollisuus kieltäytyy Jericholta. Tästä seuraa, että Pinnacle-johtajan kilpailijalleen asettama ”via crucis” -vaihe näyttää melko raskaalta ja vaikeasti ylitettävältä.

Paini AEW

Fyter Fest – Night 2: Britt Bakerin ensimmäinen puolustus

2007 toinen ilta Fyter Fest se tulee olemaan myös AEW: n naisten tittelin ensimmäinen puolustus Britt Baker. Lääkäri kohtaa erityisen uhkaavan kilpailijan, joka on jo osoittanut voivansa voittaa hänet myös vuonna 2021: “Native Beast” Nyla Rose. Selkeästi salakavala kompastuskivi Brittille, joka näyttää kuitenkin olevan hyvin käynnistetty ja varma omista varoistaan, myös kiitetyn julkinen mikä on yhä enemmän valloittavaa. Viimeistele mehevä kortti illalla, ristiriita välillä Oranssi Cassidy e Terä, haaste eliittimetsästäjä Frankie Kazarianin ja hyvien veljien jäsen Doc Gallowsin välillä ja paluu kehään Darby Allin, joka tapaa nuoren Wheeler Yutan. Nimitys Perjantaina klo 22.00 Sky Sport Arenalla.

Paini AEW

.

Piipahda tänne